.

.

Средство за възстановяване на пластмаса - Кола Керамично Пластмасово покритие се Възстановява, придава блясък и предпазва пластмасата, Възстановява выцветший и с?

Средство за възстановяване на пластмаса - Кола Керамично Пластмасово покритие се Възстановява, придава блясък и предпазва

BGN 5.63
Продукти

【1000 пранета, средство за възстановяване на пластмаса на 5+ години】Това пластикокерамическое покритие е най-новото средство за защита в света, която все още блести след 1000 измивания на базата на този тестit не могат да бъдат отстранени с никакви химикали след излекувана, благодарение на напреднали химични свойства роботи.Еднократно изграждане на ефективно за цял живот, спестява време, усилия и пари. 【Опаковка включва】 1 х 20 мл пластмасови възстановително покритие за използване в автомобил, 1 х апликатор, 1 х кърпа за избърсване, 5 х дрехи от микрофибър, 1 х защитни ръкавици, 1 х ръководство за потребителя.Гаранция : 5 години.1000 пранета при реално тестване.Свържете се с нас свободно, ако имате някакви проблеми по време на употреба. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 идеален за всички видове външни облицовки от пластмаса, винил и гума, като брони, лайсни, дръжки, корпус на огледалата за обратно виждане и обтекатели на предното стъкло. 【Подобрена формула】Това высококонцентрированное средство за възстановяване на пластмаса, няколко капки достатъчно дълго.Специална формула без разводите гарантира, че на вашият автомобил няма да остане следа след душ.Освен това, той осигурява слой на защита от вредните ултравиолетови лъчи, предпазва от свиване и избледняване и удължава живота на вашите пластмасови части.ще се възстанови и ще остави великолепен финал, но по-важното е, че е напълно суха на пипане!. 【Гаранция за 100% 】 Не мийте / не вода / не попадайте под дъжд / не намокайте / не е, свържете се с покритие в рамките на 36 часа.Ние сме сигурни, че сте напълно доволни, и ние сме сигурни, че ще останете доволни от това Решение.Ако не сте 100% удовлетворени, ние ще възстановим парите си в пълен размер!Просто се свържете с нас по всяко време!. 【1000 пранета, средство за възстановяване на пластмаса на 5 + години】Това пластикокерамическое покритие е най-новото средство за защита в света, която продължава да свети след 1000 измивания на базата на този тест.it не могат да бъдат отстранени с никакви химикали след излекувана, благодарение на напреднали химични свойства роботи.Еднократно изграждане на ефективно за цял живот, спестява време, усилия и пари. 【Опаковка включва】 1 х 20 мл пластмасови възстановително покритие за използване в автомобил, 1 х апликатор, 1 х кърпа за избърсване, 5 х дрехи от микрофибър, 1 х защитни ръкавици, 1 х ръководство за потребителя.

R

Продукти в категория