.

.

WWahuayuan Модерен вентилатор на Тавана с Осветление, Дистанционно Управление, Безшумен, 6-степенна скоростна кутия, 3 Цвята, Вентилатор на Тавана, с Регулируема Яркост, ?

WWahuayuan Модерен вентилатор на Тавана с Осветление, Дистанционно Управление, Безшумен, 6-степенна скоростна кутия, 3 Цвята, Вентилатор

BGN 44.00
Продукти

【Тих и енергоспестяващ】 Модерен вентилатор на тавана е оборудван с двигател от чиста мед, който е мощен, стабилен и тихоПросто украса във формата на пръстен прави стаята по-стилна и по-ярки след включване на светлината. 【Регулируема скорост и цвят】 6-степенна регулируема скорост, 3 цвята осветление с регулируема яркост (бял, топъл, жълт).Вентилатор на тавана полилеи също така има таймер функция (автоматично изключване за 2 часа).Всички функции могат да се управляват дистанционно. 【Заден и Невидими перката】Когато перката PC invisible бързо се въртят, във вашето помещение ще е по-хладна през лятото и ще се подобри циркулацията на въздуха през зимата.Това е перфектната комбинация от монтаж на таван фенове и полилеи. 【Прилагането Сценарии】Дълъг срок на експлоатация, лесен монтаж, подходящ за помещения с площ от 20-30 квадратни метра, като спалня, хол, кухня, трапезария, всекидневна, коридор, кабинет и т. 【Идеална украса за дома】 Външен вид fandelier изискан и элегантен, това е добра украса за дома, хотела, ресторанта, добавляющее романтична атмосфера свадьбам, банкетам, ден на раждане, вечеринкам, Коледа. 【Тих и енергоспестяващ】 Модерен вентилатор на тавана е оборудван с двигател от чиста мед, който е мощен, стабилен и тихо.Просто украса във формата на пръстен прави стаята по-стилна и по-ярки след включване на светлината. 【Регулируема скорост и цвят】 6-степенна регулируема скорост, 3 цвята осветление с регулируема яркост (бял, топъл, жълт).Вентилатор на тавана полилеи също така има таймер функция (автоматично изключване за 2 часа).Всички функции могат да се управляват дистанционно. 【Заден и Невидими перката】Когато перката PC invisible бързо се въртят, във вашето помещение ще е по-хладна през лятото и ще се подобри циркулацията на въздуха през зимата.Това е перфектната комбинация от монтаж на таван фенове и полилеи. 【Прилагането Сценарии】Дълъг срок на експлоатация, лесен монтаж, подходящ за помещения с площ от 20-30 квадратни метра, като спалня, хол, кухня, трапезария, всекидневна, коридор, кабинет и т. 【Идеална украса за дома】 Външен вид fandelier изискан и элегантен, това е добра украса за дома, хотела, ресторанта, добавляющее романтична атмосфера свадьбам, банкетам, ден на раждане, вечеринкам, Коледа.

R

Продукти в категория