.

.

Комплект кухненски ножици BASEPOW, 2 опаковки [Произведено в Япония], Тежки Ножици от неръждаема стомана За отваряне на бутилки и почистване на скариди, Многофункциона?

Комплект кухненски ножици BASEPOW, 2 опаковки [Произведено в Япония], Тежки Ножици от неръждаема стомана За отваряне на бутилки и

BGN 1.67
Продукти

✂ Произведено В ЯПОНИЯ : Кухненски ножици от неръждаема стомана SK5 произведено в Япония (Ножици : нож за скариди 9,05 * 2,75 инча : 9,45 инча * 0,08 инча), остри и здрави, като не се колебайте! ✂Универсални кухненски ножици: Кухненски ножици може да се използва за рязане на кости, премахване на риба везни, откупоривания бутилки вино, пресукване на капачки на бутилки, почистване на орехи, нарязване на зеленчуци и други кухненски продукти.С помощта на нож за почистване на скариди, можете лесно да изчистите скариди от черупки и премахване на линия за скариди.В допълнение към сурово креветкам, варени скариди и могат лесно да се отдели от черупки.Те са много практични!. ✂ Интелигентен дизайн: дръжка кухненски ножици специално проектирани за удобство на потребителя. удобна дръжка, дизайн със заоблени ъгли, удебелена дръжка, износостойкая и устойчива на плъзгане, удобен захват. ✂ Е изработена от висококачествени материали: кухненски ножици за тежки условия на работа са изработени от висококачествена легирана стомана, те са устойчиви на корозия и не е лесно ръжда. ✂ Лесно почистване : постоянен процес на обработка, чист и светъл.След употреба на всичко това може да се изплаква с чиста вода, и текстура, ще стане тънка и светла, като нов. ✂ Произведено В ЯПОНИЯ : Кухненски ножици от неръждаема стомана SK5 произведено в Япония (Ножици : нож за скариди 9,05 * 2,75 инча : 9,45 инча * 0,08 инча), остри и здрави, като не се колебайте!. ✂Универсални кухненски ножици: Кухненски ножици може да се използва за рязане на кости, премахване на риба везни, откупоривания бутилки вино, пресукване на капачки на бутилки, почистване на орехи, нарязване на зеленчуци и други кухненски продукти.С помощта на нож за почистване на скариди, можете лесно да изчистите скариди от черупки и премахване на линия за скариди.В допълнение към сурово креветкам, варени скариди и могат лесно да се отдели от черупки.Те са много практични!. ✂ Интелигентен дизайн: дръжка кухненски ножици специално проектирани за удобство на потребителя. удобна дръжка, дизайн със заоблени ъгли, удебелена дръжка, износостойкая и устойчива на плъзгане, удобен захват. ✂ Е изработена от висококачествени материали: кухненски ножици за тежки условия на работа са изработени от висококачествена легирана стомана, те са устойчиви на корозия и не е лесно ръжда.

R

Продукти в категория