.

.

Lyellfe 9 Бр. Инструмент за Рязане на Скариди, Нож за почистване на Скариди от хранително-вкусовата неръждаема Стомана 18/8, Универсален Нож за Нарязване на Скариди, чуде?

Lyellfe 9 Бр. Инструмент за Рязане на Скариди, Нож за почистване на Скариди от хранително-вкусовата неръждаема Стомана 18/8, Универсален

BGN 3.73
Продукти

Ценен пакет : Включва 9 опаковки нож за почистване на скариди и инструменти за рязане, 3 опаковки, средства за почистване на линия скариди, 3 опаковки нож за почистване на скариди и 3 опаковки нож за рязане на риба, прекрасен дом с кухненски инструментВисоко качество : Изработен е от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304, здрав и не ръждясва, е безопасен при контакт с храните.Практичен инструмент : 1) Скоба за скариди изпълнена с орлиным клюн, който прониква в задната част на скариди, премахване на черупката със скариди за една секунда. 2) Ножове са оборудвани с остри ножове, които ще ви помогнат да изтривате линия скариди, нарязани и се справят с всички свои части. 3) Два реда дискове може да се използва за премахване на корема на риба, картите патица на червата.Лесен за почистване : Има гладка текстура, лесен за почистване при смывании вода или в съдомиялна машина.Лесен за използване и всеки път ви осигурява перфектни скариди.Универсално приложение : Универсално средство за почистване на скариди Lyellfe също така се използва и за подправяне на стадото дребни риби, червата патица, почистване от мащаба и много други.Изработен е от гладка текстура, лесно се почистват чрез промиване с вода или употреба в съдомиялни машини.Подходяща за домашно приготвяне на ястия и ресторанти, където се сервират морски дарове ще ви улеснят процеса на готвене.Също така се използва и за подправяне на стадото дребни риби, выпотрошения патица червата, почистване от мащаба и много други.

R

Продукти в категория