.

.

MESTOP 5D Контейнери за Съхранение на Диамант Живопис Аксесоари за Диамантения на Изкуството Кутия За Мъниста с Воронкообразной Плоча 140 бр. Стикери-Етикети за Семена ?

MESTOP 5D Контейнери за Съхранение на Диамант Живопис Аксесоари за Диамантения на Изкуството Кутия За Мъниста с Воронкообразной Плоча

BGN 1.33
Продукти

Лесно се съхранява, диамантени сондажи в една кутия, свеждане до минимум на каша в кабинета или всекидневната, като се използва контейнер за съхранение Diamond art 84 Andrei стикер 140шт ще ви помогне да организирате и да намерите диаманти с цветен код е много по-лесно и лесно се оттегли за повторно позициониране.Инструменти за диамант живопис 5 D включват в себе си голяма пластмасова кутия и 84 от независими мини-слот.Всеки мини-слот е с отделен капак за осигуряване на неговото закриване, и делото е подвижна.Ако диамантът остана при налива в, можете да премахнете целия капак изцяло. 84 малки слота могат да се настанят достатъчно количество диаманти в различни цветове. 1 воронкообразная плоча позволява да заспи на диаманти в кутия; 2 листа стикери (70 етикети на лист) за обозначаване на място цветове и класификация на цветовете.Размер - размерът на външната кутия : 9,3 "Д x 6.4"В малък размер на окото : 2 "x 1 "x 0,5". Подходящ за съхранение на цветни диаманти, предмети за нокти-арт, семена, мъниста, бижута, хапчета, занаяти собствените си ръце, и т. Инструменти за диамант живопис 5 D включват в себе си голяма пластмасова кутия и 84 от независими мини-слот.Всеки мини-слот е с отделен капак за осигуряване на неговото закриване, и делото е подвижна.Ако диамантът остана при налива в, можете да премахнете целия капак изцяло. 84 малки слота могат да се настанят достатъчно количество диаманти в различни цветове. 1 воронкообразная плоча позволява да заспи на диаманти в кутия; 2 листа стикери (70 етикети на лист) за обозначаване на място цветове и класификация на цветовете.Размер - размерът на външната кутия : 9,3 "Д x 6.4"В малък размер на окото : 2 "x 1 "x 0,5". Подходящ за съхранение на цветни диаманти, предмети за нокти-арт, семена, мъниста, бижута, хапчета, занаяти собствените си ръце и т. Акрилна кутия За съхранение на бижута, калъф за съхранение на бродерии, Пластмасова кутия, Органайзер, Аптечка, Аксесоари За диамант Бои, Инструменти, Прозрачен Празен контейнер За съхранение на накрайници за дизайн на ноктите.Животът става по-забавно, когато Ти си Рисуешь с помощта на Diamond като Художник.Защо да изберете ARTDOT 84 Andrei Контейнери за съхранение на Диамант живопис Аксесоари Инструменти за комплекти за диамантения творчество.

R

Продукти в категория