.

.

WZNING 2 бр. Дървена Мелничка за Сол и Пипер, Ръчно Регулируема Мелница за Сол, пипер гърне от Дървото Акация, Шейкър с Керамично Сърцевина за Кухня, Преносима, практиче?

WZNING 2 бр. Дървена Мелничка за Сол и Пипер, Ръчно Регулируема Мелница за Сол, пипер гърне от Дървото Акация, Шейкър с Керамично

BGN 35.20
Продукти

Запазва свежестта на подправки : един хеликоптер пипер е изработена от висококачествена дървесина, това не се отразява на вкус или аромат на своите подправкиРегулируеми керамични опесъчаване машина : всеки един от нашите шлифовъчни машини съдържа некоррозионную керамични шлифоване машина с пет регулируеми стъпки от груба до тънка.Лесна употреба : ако ви харесва малки или грубо смилане, просто завъртете, за да се коригира и да се улесни смилане.Високо качество : ръчна мелница за пипер не причинява корозия и спестява много време, без да се вашите вкусни ястия.Запазва свежестта на подправки : един хеликоптер пипер е изработена от висококачествена дървесина, това не се отразява на вкус или аромат на своите подправки.Регулируеми керамични опесъчаване машина : всеки един от нашите шлифовъчни машини съдържа некоррозионную керамични шлифоване машина с пет регулируеми стъпки от груба до тънка.Лесна употреба : ако ви харесва малки или грубо смилане, просто завъртете, за да се коригира и да се улесни смилане.Високо качество : ръчна мелница за пипер не причинява корозия и спестява много време, без да се вашите вкусни ястия.Как това се използва?1. Развийте гайката от неръждаема стомана в горната част. Отворете кръгла дървена форма, поръсва се черен пипер, морска сол или други подправки. Делото завинчивается и завинчивается горната гайка. За фино шлайфане на завийте гайката по посока на часовниковата стрелка. За по-плътно мелене завъртете гайка обратно на часовниковата стрелка. Завъртете капака по посока на часовниковата стрелка, и подправки высыплются от бутилката. Забележка : по време на рязане завъртете капака по посока на часовниковата стрелка.Имайте в предвид, че сол и черен пипер в комплекта не са включени.Не завинчивайте му е прекалено стегнат, за да не се повреди абразивную на ядрото. Размер : 21,5*5,5 смМатериал : акация + керамика + неръждаема стальцвет : цвят на дървото съдържание на Пакета : 2 * Мелница за мелене на пипер ★ дължи На някои фактори, като например параметри на технологията на правене на снимки и светлинна индикация ще бъде една малка разлика в цвета, моля, разберете, че това действително продукт!★Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние винаги сме готови да се погрижат за вас!★Гаранционният срок на продуктите ни е 30 дни, след като купувачът е расписывается при получаване.

R

Продукти в категория