.

.

TAURI 5 в 1, Разработени за iPhone 14 Калъф Прозрачен, [не желтеющий] с 2 защитни филм за екрана + 2 защитни филм за обектива на камерата, [Защита от падане на военен клас] устой?

TAURI 5 в 1, Разработени за iPhone 14 Калъф Прозрачен, [не желтеющий] с 2 защитни филм за екрана + 2 защитни филм за обектива

BGN 13.33
Продукти

【Идеална за засаждане】 Калъф TAURI за i Phone 14 проектиран специално за i Phone 14 с диагонал от 6,1 инча (само), с точни отвори за лесен достъп до всички бутони, колонки и конектора за зарядно устройство 【Пълна защита на 5-в-1 на 360 ° 】 Калъф за i Phone 14 с 2 бр. висококачествено закалено стъкло 9 H може да защити екрана на вашия телефон от драскотини и счупвания, но ультратонкое, удобно и чувствително докосване позволява да се чувствате като нищо на екрана.Дайте 2 броя предпазно фолио за обектива на камерата, която може да се защити камерата на 100% и няма да се отрази на качеството на снимките. 【Защита на военно-клас】 Калъф TAURI за i Phone 14 Case Clear е сертифициран за изпитване на спад, е оборудван с 4 вградени ъглови въздушни възглавници за поглъщане на ударите, които могат да защитите телефона си от случайни капки, удари и надраскване. 【Кристално чист и не желтеющий】 Изработени от висококачествен немски материал Bayer ultra-clear TPU, нашият калъф ви позволява да се насладите на оригиналната красота на вашия телефон.Наноокислительный слой ефективно защитава от петна и пот, не позволявайки му с течение на времето стават смели и жълто, и са идеално подчертава оригиналния цвят на вашия телефон. 【Тънък дизайн и удобна дръжка】 Прозрачен калъф за i Phone 14 (6,1 инча) е проектиран така, че да бъде тънък и лек, което позволява лесно да го носите в джоб и да се използват с една ръка.Обработена рамка от TPU осигурява деликатна докосване и нескользящий захват. 【Проверете модела на вашия телефон】 Преди да поръчате, моля, потвърдете своя модел телефон, като отидете в Настройки> Общи> За програмата> Името на модела.Ако не знаете точния модел на вашия телефон, можете да закупите чанта за носене, която не отговаря на телефона си, само, моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да сме ви помогнали.Калъф за телефон.Калъф за телефон.

R

Продукти в категория