.

.

Парфюми с Феромони Zentaire, Мъжки Парфюм Zentaire, Романтични Парфюми с феромони Glitter, Парфюми с феромони за жени и мъже, Парфюми с феромони Lure-Him (женски)

Парфюми с Феромони Zentaire, Мъжки Парфюм Zentaire, Романтични Парфюми с феромони Glitter, Парфюми с феромони за жени и мъже,

BGN 1.00
Продукти

【Парфюми с феромони Zentaire】 са Наситени с естествени феромони за усилване на привличането между мъжете и женитеВ аромата pheromone се използват естествени етерични масла с високо качество и секси феромони са засилване на привличане между хората.Това е един наистина уникален аромат, който привлича партньора си в моменти на интимност. 【Неустоим аромат】Аромат на парфюм romantic Zentaire с феромони по-близо до лесно аромат на човешкото тяло, както и съблазнителен аромат може да направи атмосферата по-романтична. 【И си парфюм】Парфюми с феромони Zentaire се предлагат в специални вкусове, предназначени за мъже и жени.Спираща дъха аромат и екстракт феромони завладяват сетивата, прави ви неустоим за околните. 【Лесна употреба】 Парфюм Sweet Zentaire с феромони за всяка вечер лесно се нанася с помощта на подвижен апликатор при минимален спектакъл.Внимателно почистете китките, на врата, яката, зад ушите и други части на тялото. 【Подходящ за пътуване】 Малък и изискан флакон може лесно да се постави в чанта или джоб.Този уникален парфюм е много привлекателна за любителите.Той е подходящ както за мъже, така и за жени.Той е малък и преносим, и може да се използва като първи парфюм по всяко време на деня.Параметри : Име : Парфюми с феромони Zentaire Материал : Натурално етерично масло Съдържание нето : 10 мл Срок на годност : 5 години Стил : мъже, жени, двойка Тегло : около 50 г на Помещение и включва : 2 бр. * парфюми с феромони Zentaire Забележка : 1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-2 виж 2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Благодарим ви за разбирането.

R

Продукти в категория