.

.

Накрайник за душ - 8 Дъждовна накрайник за душ с високо налягане с удлинителем 11, комбинирана, ръчно Накрайник за душ с 9 Настройки, Накрайник за душ със защита от теч?

Накрайник за душ - 8 Дъждовна накрайник за душ с високо налягане с удлинителем 11, комбинирана, ръчно Накрайник за душ с 9

BGN 24.53
Продукти

✅【Комбинирана дюза за душата】 - 8 "Голяма квадратна капачка за душ с дъждовна дюза и 4,5 "ръчен душ за лице, изцяло хромирана неръждаема стомана 304 # за максимална устойчивост на корозия и дълготрайностБлагодарение на ультратонкому дизайн и модерна технология air Booster, което увеличава налягането на водата, можете да вземете душ с пръски дъжд, дори и при ниско разхода на вода. ✅【Ръчна дюза за душата】- Хром ръчно накрайник за душ с TPR и дюза с високо ниво ABS я правят по-красиви и елегантни.Регулатор на дебита на водата може да се регулира налягането на водата за ежедневно спестяване на вода.А самоочищающаяся наставка прави дюза за душата е много чист и моющейся. 3 режима на пръскане го правят по-удобен за избора на вашите идеални нужди в банята.Той е идеален за къпане на деца, измиване на домашни животни и прибирането на реколтата. ✅【 11" Регулируем удължител】-Здрава едрогабаритна месинг с висока носеща способност за подкрепа на тежка дъждовна накрайник за душ с високо налягане.Обновен определя скоба свободно въртене осигурява максимално стягане, той е траен и не се чупи и не тече.Лесно завъртете два шарнирных връзка за регулиране на височината и ъгъла на наклона, след това заключете два бутона на завоя, за определяне на желаното оптимално посока.Сега можете да се насладите на прекрасна душ, който блика из тялото ви. ✅【Ръчна дюза за душ с 9 настройки на】 - накрайник за душ с 9 настройки на формата в зависимост от настроението ви, функция пауза, за да пести вода, за да намали разходите за вода.Самопочистващи се дюзи със защита от запушване са предназначени за предотвратяване образуването на калций, ако фитинг заснет, е достатъчно просто да замени лента. _____________________.

R

Продукти в категория