.

.

Homoyoyo Чист Ръчно Тъкани Тава Кошница за съхранение на плодове Малки Плетени Кошници Плетените Кошница за Зеленчуци Сплетен Тава Тава за морски Водорасли Тава за яй?

Homoyoyo Чист Ръчно Тъкани Тава Кошница за съхранение на плодове Малки Плетени Кошници Плетените Кошница за Зеленчуци Сплетен Тава

BGN 28.08
Продукти

пластмасата КОШНИЦА ТЪКАНИ ПЛАСТМАСИ Голям капацитет, може да се съхранява много продукти.СЪХРАНЕНИЕ ПЛЕТЕНИ КОШНИЦИ - Може да бъде за съхранение в хола, също така може да бъде за съхранение в кухнята, широко приложение.ИВОВАЯ КОШНИЦА ЗА БАГАЖ - Чист вид, със силни художествени чувство.ДЕКОРАТИВНА ВАЗА за ПЛОДОВЕ - Изработени от здрав и безопасно за консумация от човека материали.КОНТЕЙНЕР ЗА ХРАНА - прост и непринуден, изискана работа.Осъществяване на списък 1 х кошница за съхранение Особености -Материал : Пластмасов държач за съхранение. -Цвят : Ръчно тъкани тава случайно цвят. - плодове, зеленчуци, закуски, всяка случайни неща, кърпа и списание, дори и Декоративен поднос за плодове за пикник. - Може да бъде за съхранение в хола, също така може да бъде за съхранение в кухнята, широко използвани при изработката на плетени хлебница. - Красива форма, може да бъде като декор за дома, хотели и търговски плетени кошници за пикник. - Това е кошница за багаж от висококачествени материали, екологично чист, здрав и практичен сервировочный тава от ратан. - Прост и непринуден, тънък производство на тъкани с кухненски органайзер.Описание на продукта Ротанговый тава за подарък може да се използва при всякакви случаи, като сватбено парти, банкет, на пикник и т. Обслужването на купата от ратан Това е креативна ракита кошница, изработена от висококачествен материал, безопасен и дълъг живот за продължителна употреба. ракита хлебница Можете да го използвате за съхранение на закуски, десерти, бисквити или нещо друго.

R

Продукти в категория