.

.

Rahvxjo Микро Строителни Блокове 3D Пъзел Мини Мультяшные Животни Строителни Играчки, Комплекти Тухли за Партита, Подаръци, 6500 бр.

Rahvxjo Микро Строителни Блокове 3D Пъзел Мини Мультяшные Животни Строителни Играчки, Комплекти Тухли за Партита, Подаръци, 6500

BGN 33.33
Продукти

【Мини-градивен елемент на】 В сравнение със строителни комплекти традиционен размер, тези играчки за партита имат по-добър компактен, по-висока окклюзией между градивните елементи 【Лекотата на монтажа】Компанията 3d пъзели предоставя подробно илюстрирано ръководство за инсталиране, а детайлите са разделени на стъпка по стъпка комплекти, които играчите могат лесно да се наслаждавате на процеса на изграждане на развлекателни и образователни цели. 【Развитие на играчка STEM】 е Подходящ за деца на възраст от 12 години, тя може да се развие творческите способности на децата си, да развиват концентрацията, подобряване на координацията на ръцете и очите и уменията за разрешаване на проблеми.И това е развлекателна игра за възрастни, забавна и снижающая налягане. 【Перфектен подарък за рождения ден】 Идеално място за писмено на масата като декорация.Това е добър избор за тези, които обичат да правят със собствените си ръце, тя може да се превърне в чудесен подарък за рожден ден, Коледа, парти, събитие в летен лагер. 【Бележки】 Моля, обърнете внимание, че това е мини-градивните елементи, което означава, че някои блокове на по-малко от 10 mm. Това може да предизвика някои трудности за по-малките деца или нужда от помощта на възрастен. 【Мини-градивен елемент на】 В сравнение със строителни комплекти традиционен размер, тези играчки за партита имат по-добър компактен, по-висока окклюзией между градивните елементи. 【Лекотата на монтажа】Компанията 3d пъзели предоставя подробно илюстрирано ръководство за инсталиране, а детайлите са разделени на стъпка по стъпка комплекти, които играчите могат лесно да се наслаждавате на процеса на изграждане на развлекателни и образователни цели. 【Развитие на играчка STEM】 е Подходящ за деца на възраст от 12 години, тя може да се развие творческите способности на децата си, да развиват концентрацията, подобряване на координацията на ръцете и очите и уменията за разрешаване на проблеми.И това е развлекателна игра за възрастни, забавна и снижающая налягане. 【Перфектен подарък за рождения ден】 Идеално място за писмено на масата като декорация.Това е добър избор за тези, които обичат да правят със собствените си ръце, тя може да се превърне в чудесен подарък за рожден ден, Коледа, парти, събитие в летен лагер. 【Бележки】 Моля, обърнете внимание, че това е мини-градивните елементи, което означава, че някои блокове на по-малко от 10 mm. Това може да предизвика някои трудности за по-малките деца или нужда от помощта на възрастен. 【Материали】 Пластмаса.Продуктът отговаря на критериите и е подходящ за 3+.Въпреки това, на базата на обратна връзка от клиенти, ние препоръчваме за 12+. 【Мини-градивен елемент на】 В сравнение със строителни комплекти традиционен размер, тези играчки за партита имат по-добър компактен, по-висока окклюзией между градивните елементи.

R

Продукти в категория