.

.

Тактическа шлейка за кучета ICEFANG (една седалка, всички метални скоба), Жилетка за домашни любимци с дръжка се регулира в 5 точки, Y-Образна форма на гърдите, стяга за к?

Тактическа шлейка за кучета ICEFANG (една седалка, всички метални скоба), Жилетка за домашни любимци с дръжка се регулира в 5 точки, Y-Образна

BGN 1.00
Продукти

[Максимална здравина и дълготрайност] : Триъгълни профили за скално катерене и вграден метален въртящо се на V-образен пръстен отпред и отзад, съединете двете триъгълни обков директно с помощта на нашия по-дебел нейлонового лента, уверете се, че силата на натягане равномерно разпределени на метални обкова, а не на тъкани и фуги [По-голям обхват на мобилността] : Тази сбруя е направен от по-дебел нейлонового колан и катерене на обкова, проста и сверхпрочная дизайн осигурява по-голям обхват на мобилност и не се нагрява през лятото горещ климат. [Стабилност Отрежете колана exceed, ако е необходимо, да го изгори и затвердейте края на колана, се уверете, че тази шлейка плътно прилепнала към Кучето. [Размер на гърдите : 25"-31"); Голям(горловина : 18"-24"; гърди : 28"-35");X-Large (горловина : 20"-28"; гърди : 32"-39"); 2 : Този колан не може да се използва с напрегнат вратовръзка; 3 : ако е необходимо, да го изгори и затвердейте края на каишка, уверете се, че краят на каишка не истерт; 4 : Пране : Ръчно пране с перилен препарат, изплакнете с чиста вода, оставете да изсъхне на въздуха. [Максимална здравина и дълготрайност] : Триъгълни профили за скално катерене и вграден метален въртящо се на V-образен пръстен отпред и отзад, съединете двете триъгълни обков директно с помощта на нашия по-дебел нейлонового лента, уверете се, че силата на натягане равномерно разпределени на метални обкова, а не на тъкани и фуги. [По-голям обхват на мобилността] : Тази сбруя е направен от по-дебел нейлонового колан и катерене на обкова, проста и сверхпрочная дизайн осигурява по-голям обхват на мобилност и не се нагрява през лятото горещ климат. [Стабилност Отрежете колана exceed, ако е необходимо, да го изгори и затвердейте края на колана, се уверете, че тази шлейка плътно прилепнала към Кучето. [Размер на гърдите : 25"-31"); Голям(горловина : 18"-24"; гърди : 28"-35");X-Large (горловина : 20"-28"; гърди : 32"-39"); 2 : Този колан не може да се използва с напрегнат вратовръзка; 3 : ако е необходимо, да го изгори и затвердейте края на каишка, уверете се, че краят на каишка не истерт; 4 : Пране : Ръчно пране с перилен препарат, изплакнете с чиста вода, оставете да изсъхне на въздуха.

R

Продукти в категория