.

.

Средство за премахване на гел 15 мл и Пинсети Стейси Lash STL-8 Извити S-Образна /, Без GBL / Времето на бързото разтваряне на лепилото за мигли - 60 Сек / Точност на инструмент?

Средство за премахване на гел 15 мл и Пинсети Стейси Lash STL-8 Извити S-Образна /, Без GBL / Времето на бързото разтваряне на лепилото

BGN 10.40
Продукти

✅ Бързо действие - от 60 секунди - средство за премахване на лепило за удължаване на мигли Стейси Lash притежава нова формула super active powerТой се разтваря лепилото за мигли само за 60 секунди, осигурявайки по-бързо и ефективно премахване на миглите, а също и да прави работата с клиенти още по-икономичен по време и лесно.Силен разтворител бързо премахва дори и най-устойчивите видове лепило за удължаване на мигли. ✅ Гел формула предотвратява растекание на продукта и да попадне в очите на вашите клиенти, може лесно да се контролира.За премахване на наращенных миглите изисква малко количество средства за облекчаване на лепило за мигли, което позволява да се запази продукт, който ще продължи дълго. ✅ ОБЕМ и ИЗОЛАЦИЯ - Вашето тайно оръжие при класически миглите разширения и проблемите с изолация.Тяхното дълбоко навеждане и гладка повърхност на корпуса, правят работата с външни ъгли, бързо и лесно. ✅ УДОБЕН и първокласен - Изработен от висококачествена неръждаема стомана, устойчиви на корозия и киселини и е изключително издръжлив.Тези професионални пинцети за фалшиви мигли са покрити с антимагнитным материал.Лесно се използва и стерилизуется. ✅ ЛЕСЕН И СИГУРЕН - Тези пинцети за изграждане на миглите ще стане ваш верен помощник, благодарение на високо качество на повърхността и отполированным ръчно кончикам.Забравете за онемении на пръстите или допълнителни пръсти в ръката му. ✅ Бързо действие - от 60 секунди - средство за премахване на лепило за удължаване на мигли Стейси Lash притежава нова формула super active power.Той се разтваря лепилото за мигли само за 60 секунди, осигурявайки по-бързо и ефективно премахване на миглите, а също и да прави работата с клиенти още по-икономичен по време и лесно.Силен разтворител бързо премахва дори и най-устойчивите видове лепило за удължаване на мигли. ✅ Гел формула предотвратява растекание на продукта и да попадне в очите на вашите клиенти, може лесно да се контролира.За премахване на наращенных миглите изисква малко количество средства за облекчаване на лепило за мигли, което позволява да се запази продукт, който ще продължи дълго. ✅ ОБЕМ и ИЗОЛАЦИЯ - Вашето тайно оръжие при класически миглите разширения и проблемите с изолация.

R

Продукти в категория