.

.

Срок за изложби на стоките ПЛАЩАТ, Кухненска Поставка за капака на Тигана, Органайзер, Рафт за капак Тиган, Лъжица За Съхранение, Гребло, Половник, Поставка за готва?

Срок за изложби на стоките ПЛАЩАТ, Кухненска Поставка за капака на Тигана, Органайзер, Рафт за капак Тиган, Лъжица За Съхранение,

BGN 22.40
Продукти

Му е много лесно да се създаде, а височината на всеки рафт може да се регулира в зависимост от вашите нуждиРегулируеми крака са идеални за неравен терен и го предпазва от проникване на вода, ръжда или корозия.Задайте полочное устройство в кухнята, или в банята не е трудно.Той е по-подходящ за съхранение на вещи и терминали в тясното пространство или в ъглите на стаята, като кухня, баня, балкон, гараж, входния пропуск или офис. ▲ идеален за задържане и отнемане на лъжици за готвене, дюзи, капаци за горещи тенджери и противней в домашната кухня. ▲ Е изработен от висококачествен метал, безопасно е и е здрава.Той има добре обмислен дизайн и компактен размер за лесно пренасяне и почистване. ▲ Това може да ви донесе много удобства и да направят вашата кухня подреден по време на готвене.Тази практическа поставка за саксии, което си струва да се купи за вашия дом!.Му е много лесно да се създаде, а височината на всеки рафт може да се регулира в зависимост от вашите нужди.Регулируеми крака са идеални за неравен терен и го предпазва от проникване на вода, ръжда или корозия.Задайте полочное устройство в кухнята, или в банята не е трудно.Той е по-подходящ за съхранение на вещи и терминали в тясното пространство или в ъглите на стаята, като кухня, баня, балкон, гараж, входния пропуск или офис. ▲ идеален за задържане и отнемане на лъжици за готвене, дюзи, капаци за горещи тенджери и противней в домашната кухня. ▲ Е изработен от висококачествен метал, безопасно е и е здрава.Той има добре обмислен дизайн и компактен размер за лесно пренасяне и почистване. ▲ Това може да ви донесе много удобства и да направят вашата кухня подреден по време на готвене.Тази практическа поставка за саксии, което си струва да се купи за вашия дом!.Име на продукта : Поставка за кухненска утвариматериал : МеталЛцвет : Черен, бял.

R

Продукти в категория