.

.

Кука за капака на люка, Yardwe Тежки s-образни Куки Тежкотоварни Инструмент за кормчия на сцепление за батут Кутия Инструменти За батут Тежки Подемни Куки Т-Образна ку?

Кука за капака на люка, Yardwe Тежки s-образни Куки Тежкотоварни Инструмент за кормчия на сцепление за батут Кутия Инструменти За батут Тежки

BGN 4.89
Продукти

ЛИФТЪТ на КАПАКА на люка ТЯГОВЫЙ кука за БАТУТ КУТИЯ тракшън инструменти за БАТУТ - ? Т-образна кука с дръжка е с висока носеща способност, удобно и лесно повдигане на капака на люкаПОДЕМНИ КУКИ - на Т-образни пружинни тяговый кука за БАТУТ - ? Широко приложение, Т-образна кука с писалка може да се прилага за обслужване на канализацията, фабрики, отваряне на капачката на външния люк.Гребец Т-образна багажник-УДОБЕН инструмент за повдигане на КУКИ ТЕЖКИ подемни куки - ? Т-образна дръжка, така че тази кука за капака на люка, удобен за хващане, не травмирует ръце и намалява умората.ТЕЖКОТОВАРНИ кука-Т-образна кука за капака на люка, отличава се с удобен изземване и експлоатация, на трайност и срок на служба.ПОМОЩНИ куки-Т-образна кука за капака на люка, отличава се с удобен изземване и експлоатация, на трайност и срок на служба.Осъществяване на списък 1 х кука за капака на люка Характеристики -Размер : 30,00 X9,50 X0,80 см / 11,79 X3,73 X0 тежкотоварни кука. -Цвят : сребрист куки за сервизно употреба-Материал : неръждаема стомана за месо - Кука с Т-образна дръжка с висока носеща способност, удобно и лесно да кука за водосточни решетки на капака на люка. - Е изработен от неръждаема стомана, вградена заваряване, инструмент за повдигане на капака на люка, здрав, пружинен куката не е лесно да се прекъсне. - Сложен процес на производство, здрав и не отваливающийся кука за капака на люка, може да ви помогне да спестите здравината на куката за люк. - Широко приложение, Т-образна кука с дръжка може да се прилага за обслужване на канализацията, фабрики, външно отваряне на капака на люка,-на пушача на една кука. - T-образна дръжка, благодарение на което тази кука за капака на люка, удобен за хващане, не травмирует ръце и намалява умората при изкачване инструменти.Описание на продукта Кука за капака на люка Се притеснявате за това, че на капака на люка, или плъзгащи вратата е трудно да се отвори?Искате да преносими ръчни инструменти реши този проблем?Този гребец Т-образна дръжка може да ви помогне.куки за инструменти, Изработени от надеждни материали от неръждаема стомана, здрави и дълготрайни, за продължителна употреба.

R

Продукти в категория