.

.

Стенен държач за преобръщане хартиени кърпи RAKUTE, Декоративен Диспенсер за кърпи за рафтове в банята (Оранжев цвят, размер: 20,5X15,5 см)

Стенен държач за преобръщане хартиени кърпи RAKUTE, Декоративен Диспенсер за кърпи за рафтове в банята (Оранжев цвят, размер: 20,5X15,5

BGN 13.35
Продукти

Той е изработен от висококачествен материал, е водоустойчив, не е нужно да се притеснявате за са мокри кърпички Многофункционален, той позволява да се поставят и съхраняват като рулонную хартия и салфетки.Стенни дизайн, безопасни и компактен, което в голяма степен улеснява живота си.Модерен и cartoony дизайн на външния вид на елени рога, той може добре да се комбинира с много домашни декоративни стилове.Универсално приложение, подходящ и идеални за съхранение на хартиени кърпички в баните на домакинствата и хотели.Той е изработен от висококачествен материал, е водоустойчив, не е нужно да се притеснявате за са мокри кърпички. Многофункционален, той позволява да се поставят и съхраняват като рулонную хартия и салфетки.Стенни дизайн, безопасни и компактен, което в голяма степен улеснява живота си.Модерен и cartoony дизайн на външния вид на елени рога, той може добре да се комбинира с много домашни декоративни стилове.Универсално приложение, подходящ и идеални за съхранение на хартиени кърпички в баните на домакинствата и хотели.RAKUTEDescriptionЭтот държач за тоалетна хартия е изработен от висококачествен материал, който е здрав, устойчив на падане, безопасността и липсата на чужд мирис.Cartoony дизайн с оленьими рога могат да станат чудесна украса за вашата баня. идеалният избор за семейна почивка.Оригинален дизайн му дава способност да издържат на тегло и продължителна употреба.Характеристики Материал : БЕДРА + позлата. - изработен от висококачествен материал, водоустойчив, не е нужно да се притеснявате за мокро тъкан. - Многофункционален, той позволява да се поставят и съхраняват като рулонную хартия и салфетки. - Стенни дизайн, безопасни и компактен, което в голяма степен улеснява живота си. - Модерен и cartoony дизайн на външния вид на елени рога, той може добре да се комбинира с много домашни декоративни стилове. - Многофункционално приложение, подходящ и идеални за съхранение на хартиени кърпички в банята членовете на домакинството и хотели.Пратката включва 1 х Диспенсер за тоалетни кърпички.

R

Продукти в категория