.

.

Гъба за миене на автомобили Okleen. Произведено в Европа. 7.9x5.1x2.8 инча. Голяма гъба за миене на автомобили, камиони, мотоциклети, велосипеди. Гъба за вычерпывания водата

Гъба за миене на автомобили Okleen. Произведено в Европа. 7.9x5.1x2.8 инча. Голяма гъба за миене на автомобили, камиони, мотоциклети, велосипеди.

BGN 1.00
Продукти

ПРОИЗВЕДЕНО В ЕВРОПАГъба за миене на автомобили Okleen разработен и произведен в Европа, за да бъде най-доброто средство за почистване на всички видове превозни средства : леки и товарни автомобили, камазов, мотоциклети и велосипеди, лодки и яхти.Уникален порест мек на допир полиуретанов дунапрен (наричан "Морска пяна"), създава повече пяна, с по-малко препарат за пране.Спондж Okleen помага да се спестят пари.Освен това, той има отличен ефект на изсушаване и добре се запазва формата си.ЛЕСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ. Спондж отличен за почистване на автомобил.И, освен това, голяма автоматична гъба Okleen лесно да се изтрият.Просто я изплакнете под течаща вода с перилен препарат.По този начин, гъба ще бъде свежа и без мирис. МЕКИ НА ПИПАНЕ И плътен МАТЕРИАЛ. Гъба е много ефективен при ежедневна употреба.Спондж Okleen auto чудесно за деликатно измиване и почистване на вашите автомобили!А здраво, но в същото време е приятен на допир материал гъба предвижда това.Но преди да се използва първо пробвайте на незабележимо участък, за да се уверите в липсата на повреди повърхността.МНОГО ГОЛЯМ РАЗМЕР.Гъба за миене на автомобили Okleen разполага с голям размер - 7,9x5,1x2,8 инча.Но лесно се нарязва на по-малки бисквити с всякакъв размер.Тя е приятна на пипане, удобна е и е най-подходящ за ежедневно автоматично пране.Той е създаден като ефективно средство за премахване на замърсявания от всички видове.ПРОИЗВЕДЕНО В ЕВРОПА.Гъба за миене на автомобили Okleen разработен и произведен в Европа, за да бъде най-доброто средство за почистване на всички видове превозни средства : леки и товарни автомобили, камазов, мотоциклети и велосипеди, лодки и яхти.Уникален порест мек на допир полиуретанов дунапрен (наричан "Морска пяна"), създава повече пяна, с по-малко препарат за пране.Спондж Okleen помага да се спестят пари.Освен това, той има отличен ефект на изсушаване и добре се запазва формата си.ЛЕСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ. Спондж отличен за почистване на автомобил.И, освен това, голяма автоматична гъба Okleen лесно да се изтрият.Просто я изплакнете под течаща вода с перилен препарат.По този начин, гъба ще бъде свежа и без мирис. МЕКИ НА ПИПАНЕ И плътен МАТЕРИАЛ. Гъба е много ефективен при ежедневна употреба.Спондж Okleen auto чудесно за деликатно измиване и почистване на вашите автомобили!А здраво, но в същото време е приятен на допир материал гъба предвижда това.

R

Продукти в категория