.

.

Закрепване за камерата PULUZ Супер Технологична Мултифункционален Шариковое определяне на Магията на Arm за Camara, микрофон, монитор, светодиодна подсветка, прът с резб?

Закрепване за камерата PULUZ Супер Технологична Мултифункционален Шариковое определяне на Магията на Arm за Camara, микрофон, монитор,

BGN 0.33
Продукти

На монитора и led индикатори, може да се монтира в единия край с помощта на винт 1/4 инчаТой може да заключите пръчката в клетката с помощта на скоба, затянутого фиксирующей дръжка.Можете да го бързо прикачване и самостоятелни от монитора, както и позицията на монитора се регулира в зависимост от вашите нужди по време на снимане.Стяга за прът подходящ за повечето екшън-фотоапарати или видеокамери и всички пръти с диаметър 15-38 мм, а също така и лесно да се регулира. 【Планина с топка глава】PULUZ Многофункционален двойна скоба с топка глава с винт 1/4 " и винт 3/8, широко съвместим с камера, видеосигналами, микрофони, притежатели на телефони, led подсветка и други устройства. 【Трайна и стабилна】 стяга Супер crab изработен от устойчив устойчив на корозия на алуминиева сплав за висока якост.От вътрешната страна има защитен нескользящая каучукови уплътнители за да се гарантира здравина и стабилност. 【Широк диапазон на регулиране на】Супер скоба е подходяща за всички тръби, кормила, ребра, маса с диаметър от 0,5 инча /13 мм до 1,5 инча /38 мм. е Подходящ за мото, планински велосипеди, колоезденето. 【Гъвкаво приспособяване】Дълъг адаптер в средата подкрепя корекция на 180 ° и завъртане на 360 ° както отгоре, така и отдолу.Можете да го настроите по свое усмотрение, за да получите желания от вас ъгъл. 【Многофункционален】 Двойна топката на главата може да бъде инсталиран директно на огледално-рефлексен фотоапарат или планина за видеокамера, за да се осигури добра студийную снимате и стабилност без разклащане. 【Планина с топка глава】PULUZ Многофункционален двойна скоба с топка глава с винт 1/4 " и винт 3/8, широко съвместим с камера, видеосигналами, микрофони, притежатели на телефони, led подсветка и други устройства. 【Трайна и стабилна】 стяга Супер crab изработен от устойчив устойчив на корозия на алуминиева сплав за висока якост.От вътрешната страна има защитен нескользящая каучукови уплътнители за да се гарантира здравина и стабилност. 【Широк диапазон на регулиране на】Супер скоба е подходяща за всички тръби, кормила, ребра, маса с диаметър от 0,5 инча /13 мм до 1,5 инча /38 мм. е Подходящ за мото, планински велосипеди, колоезденето. 【Гъвкаво приспособяване】Дълъг адаптер в средата подкрепя корекция на 180 ° и завъртане на 360 ° както отгоре, така и отдолу.

R

Продукти в категория