.

.

Стенен Органайзер 19,7 * 19,7 инча, Метална дъска с куки, Кутии за съхранение в гаража, Дъска за инструменти, Органайзер за инструментите в лентата (Цвят: A07)

Стенен Органайзер 19,7 * 19,7 инча, Метална дъска с куки, Кутии за съхранение в гаража, Дъска за инструменти, Органайзер за инструментите

BGN 17.27
Продукти

[СТЕНА от ПИНТО ДЪСКИ] - Тази малка стена от пинто дъската е изработена от въглеродна стомана, която е различна издръжливост и по-висока носеща способност [Размер рафтове за стена организатор PEGBOARD] - Размер на около 19,7 х 19,7 инча.Ако имате нужда от парче по-голям, можете да си купите още няколко парчета, за да ги свържете заедно. [НЯКОЛКО КОМБИНАЦИИ] - комбинации с различни куки, кутии, ламперия и магнитни аксесоари осигуряват по-вълнуващи възможности. [ШИРОКИ ПРИЛАГАНЕТО СЦЕНАРИИ] -Дъска за колчета, може да се монтира на стената, на масата, или да виси на стената в коридора, или да се шкаф за съхранение на вещи, дори монтирани върху бюрото си с помощта на вертикални влакчета. [OUALITY SERVICE] -Ако Имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще отговорим на вашите въпроси по всяко време. [СТЕНА от ПИНТО ДЪСКИ] - Тази малка стена от пинто дъската е изработена от въглеродна стомана, която е различна издръжливост и по-висока носеща способност. [Размер рафтове за стена организатор PEGBOARD] - Размер на около 19,7 х 19,7 инча.Ако имате нужда от парче по-голям, можете да си купите още няколко парчета, за да ги свържете заедно. [НЯКОЛКО КОМБИНАЦИИ] - комбинации с различни куки, кутии, ламперия и магнитни аксесоари осигуряват по-вълнуващи възможности. [ШИРОКИ ПРИЛАГАНЕТО СЦЕНАРИИ] -Дъска за колчета, може да се монтира на стената, на масата, или да виси на стената в коридора, или да се шкаф за съхранение на вещи, дори монтирани върху бюрото си с помощта на вертикални влакчета. [OUALITY SERVICE] -Ако Имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще отговорим на вашите въпроси по всяко време.Комплекти стенни панели Pegboard, 19,7-Цолови стенни комплекти Организаторите за рафтове с черна Стена, метални аксесоари за стенни панели САМ Pegboard за гараж, Кухня, Санитарен възел, офис.Спецификация комплекти стенни панели Pegboard : Материал : въглеродна стомана, Размер : 19.7 x 19,7 инча, Цвят : черен Помещение включва : Можете свободно да комбинирате дъски за нокти и аксесоари за тях Особеност на комплекта за стенен монтаж black Pegboard : Стенен органайзер pegboard - практичен и интелигентен дизайн, който позволява в пълна степен да използвате пространството върху стената; Това е чудесен избор за съхранение на инструменти, части, опции, ръчно изработени изделия, канцеларски материали и мини-растения, което прави вашият компютър по-чист.

R

Продукти в категория