.

.

SOLUSTRE Case Мини Чанта-прашка Пътна Чанта-прашка Мини-Куфари, Джоб за камера Чанта за фотоапарат миг печат Чанта за фотоапарат Миг печат Защитна Чанта Калъф за носене Ф?

SOLUSTRE Case Мини Чанта-прашка Пътна Чанта-прашка Мини-Куфари, Джоб за камера Чанта за фотоапарат миг печат Чанта за фотоапарат Миг печат

BGN 2.00
Продукти

ЧАНТА ЗА ФОТОАПАРАТ МИГ печат през рамо - не е нужно да приемате камерата при сниманеНа задната стена на своята практика също има джоб за временно съхранение на вашите снимки.Калъф за фотоапарат миг печат - Размер на 14,00 X13,00 X8,00 см, 5,50 X5,11 X3,14 инча.КАЛЪФ ЗА ФОТОАПАРАТ МИГ печат - Специално разработен за фотоапарат мигновена стрелба.Това не работи нито с друга камера.Лесна употреба : откидывающаяся конструкция на капака позволява отстранете горната част на тази мини-своята практика за камерата.Висококачествена изкуствена кожа с мека вътрешна повърхност от микрофибър, не допускающей надраскване.Осигурява мощна защита на вашия фотоапарат от надраскване и повреди.Калъф за носене - предпазва вашия портативен фотоапарат от драскотини, мръсотия, прах, удари и други щети.ЧАНТА ЗА ФОТОАПАРАТ МИГ на СНИМАНЕ - Сваляща се презрамка регулирано, че по-удобно и лесно да носите със себе си.Осъществяване на списък 1 х калъф за носене за фотоапарат Характеристики -Материал : изкуствена кожа Чанта за камера от изкуствена кожа, Съвместими с мини-камера миг печат на 11/9.Не важи за други камери, малък калъф за фотоапарат. - Дължина на раменния колан може да се регулира по желание, за да го привлече за чанти за фотоапарати незабавни действия на различна височина.11 X3 Калъф за фотоапарат миг печат. - Специален дизайн и изящна изработка производство.Това е най-добрият заместител на вашата стара, счупена one party. - Лесен за използване дизайн на панти капак, горната част на своята практика за камерата могат да бъдат отстранени, така че не е нужно да премахнете го, когато снимате от своята практика за носене. - Защита на вашата преносима камера от драскотини, мръсотия, прах, удари и други щети Незабавен калъф за фотоапарат. -Цвят : Цветен калъф за незабавна камери Информация за стоки Калъф за незабавна фотоапарат Калъф за незабавна фотоапарати удобен и практичен, има отлична текстура и може да ви служи известно време, без да бъдат лесно наранени.Калъф за носене на фотоапарата миг печат Това умение може да ви направи една добра услуга, не като при това. калъф за носене, Това е много практичен калъф за фотоапарат миг печат.

R

Продукти в категория