.

.

Професионален комплект за Педикюр 15 в 1, Професионален Педикюр за Грижа за Краката, Пила от Неръждаема Стомана за Премахване на Ороговевшей на кожата, Набор от Инст?

Професионален комплект за Педикюр 15 в 1, Професионален Педикюр за Грижа за Краката, Пила от Неръждаема Стомана за Премахване на Ороговевшей

BGN 2.67
Продукти

?【Характеристики на продукта】 може да се използва върху влажни или сухи кракаРедовни грижи с помощта на собствения си педикюрного набор намалява образуването на ороговевшей кожата и прави вашите крака еластични. ?【Набор от инструменти за педикюр 15 в 1】 двустранна пила-рашпиль за краката, която да се използва за премахване на мъртвата кожа; нокторезачки, стоманена тласкач, шперц за нокти и т., които да отговарят на вашите различни нужди в грижата за краката. ?【Ергономичен и лек дизайн】 Благодарение на леко и лесно дизайн, удобен задържане, простота на експлоатация, също може да се използва за вътрешна и външна употреба. ?【Материал от неръждаема стомана】 здрави и Трайни дръжка пили за крака и строгального машина за крака са изработени от пластмаса, което ги прави по-леки и удобни в очакване. ?【Най-добрият подарък】 Портативен размер, подходящ за домашна или професионална употреба, можете да го вземете със себе си на пътешествие. гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни.Това ще донесе здраве на вас и вашето семейство, а също така е идеален като празничен подарък за други.Характеристики : ✅1. Той може ефективно да изтриете омертвевшую кожата на краката, мазоли, мазоли, стегната кожа, кутикула, дебелина на ноктите и т. Внимателно премахване на мазоли по стъпалата, почистете ороговевшую кожата гладките крака и отполируйте ноктите. Педикюрный инструмент се предлага с безплатен кутия за съхранение за бързо съхранение и използване.Технически характеристики на : ✅ Стил : както е показано на снимките ✅ Материал : неръждаема стомана, пластмаса Сладки бележки : ✅1. Накиснете краката в топла вода и приемете вана за крака преди премахването на мазоли за по-добра грижа за краката. Остриета са много остри, моля, използвайте внимателно и бъдете много внимателни при смяна на ново. Моля, съхранявайте в място, недостъпно за деца място, тъй като и машина за рязане и тласкач много остри.Въведение в функция : ✅Двустранен опесъчаване пилка за краката : предварително шлифоване на мъртвата кожа и мазоли по стъпалото. ✅Двустранна пила за крака фини пилинг : по-задълбочена пилинг мазоли на крак. ✅Строгальный преса за крака : с помощта на нож, могат да се изважда омертвевшую кожа и мазоли на краката.

R

Продукти в категория