.

.

Монокуляр SABPACK с увеличение 4K 10-30Х40 с държач и статив, Монокулярный телескоп с BAK4 призмата за наблюдение на птици, Водоустойчив Противотуманный Монокуляр висока мо?

Монокуляр SABPACK с увеличение 4K 10-30Х40 с държач и статив, Монокулярный телескоп с BAK4 призмата за наблюдение на птици, Водоустойчив

BGN 1.67
Продукти

【Защита на очите обектив със зелено покритие FMC】 Телескоп-монокуляр за Увеличение, оборудван с BAK4 призмата и просветлена, може да осигури отлична светопропускаемость и яркостКоефициент на пропускливост на светлина достига 99,5%, което осигурява ясно и ярко зрително поле и възстановява истинският цвят на предмети.Напълно многослойно покритие - антирефлексно покритие осигурява ярки, высококонтрастные изображения. 【10-30-кратно увеличение на висока мощност】 Нашия монокуляр с суперзумом осигурява 10-30-кратно най-добрия възможен преглед по време на вашите приключения на открито.Монокуляр с диаметър на обектива 40 мм, която осигурява ясни, ярки изображения и различни полето на видимост, и е идеална за разходки, лов, скално катерене, за наблюдение на птици, игри с топка, концерти, пътувания, наблюдение на дивата природа и пейзажи. 【Висококачествени материали】 Нашия монокуляр-телескоп изработен от здрав магниевых и титанови сплави, а плътно в непосредствена близост о-пръстен, прави си монокуляры по-водоустойчиви и фарове за мъгла, което значително удължава срока на експлоатация. 【Че получавате 】 Монокуляр Zoom за смартфон е оборудван с държач за мобилен телефон, статив, чанта за носене и кърпа за почистване.Можете да използвате обектив на вашия мобилен телефон за да се свържете с окуляру, за да види света през телескоп с мобилен телефон. 【Гаранция】SABPACK ви осигурява двугодишна гаранция и 24-часова онлайн услуга.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние обещаваме да ви осигури задоволително решение.SABPACK зависи от фабрика, която има повече от 17 години богат опит в разработване и производство на бинокли, монокуляров и други изделия.Нашата цел е да осигури по-добра и конкурентна лов и улица очен лекар на потребителите по целия свят.SABPACK, донесе Истински мир във вашите ръце! -SABPACK Мощен водоустойчив монокулярный телескоп с диапазон на увеличаване от 10 до 30 пъти по-голям обектив 50 мм, отличен за наблюдение на птици, лов, къмпинг, разходки, наблюдение на открито. - Ультракомпактный и лесен обновен 30-мм окулярный обектив 50 мм обективна леща, мощен монокуляр с BAK4 призмата осигурява необходимата яркост и точност на цветовете.

R

Продукти в категория