.

.

Държач за превръзка на главата Hipcheer за Малки Момичета, Органайзер за Превръзка на главата с 35 Куки за Малки Момичета, Държач за детска Превръзка на главата, Органай?

Държач за превръзка на главата Hipcheer за Малки Момичета, Органайзер за Превръзка на главата с 35 Куки за Малки Момичета, Държач

BGN 7.47
Продукти

Голям капацитет и прост дизайн - 3 броя са 35 пластмасови куки и да се настанят 35 гумени ленти за косаТова е един лесен вариант да се съхранява тук всички аксесоари за коса на вашето бебе.Качество на материалите -Този органайзер за бантиков за коса е изработена от дърво и памук.Твърди и меки памучни ленти и висящи на въжета издържат на големи натоварвания и не се чупят лесно, както и дървени пръчки силни, ги не лесно да се разделят. ♥ 【 Осъществяване 】♥ 1 бр. държач за детска превръзка на главата включва 2 бели памучни ленти, 3 дървени пръчки и 35 висококачествени пластмасови куки.Лесно се отстранява и се монтира. ♥ 【Страхотна идея за подаръци】♥ Висящ органайзер за чалми на главата за новородено - идеалният подарък за рожден ден, детски подаръци, детски душ, Коледа, семейна снимка, почивка.За рожден ден, Подаръци за деца, Детски душ, Коледа, Семейна фотография, Празник.Голям капацитет и прост дизайн - 3 броя са 35 пластмасови куки и да се настанят 35 гумени ленти за коса.Това е един лесен вариант да се съхранява тук всички аксесоари за коса на вашето бебе.Качество на материалите -Този органайзер за бантиков за коса е изработена от дърво и памук.Твърди и меки памучни ленти и висящи на въжета издържат на големи натоварвания и не се чупят лесно, както и дървени пръчки силни, ги не лесно да се разделят. ♥ 【 Осъществяване 】♥ 1 бр. държач за детска превръзка на главата включва 2 бели памучни ленти, 3 дървени пръчки и 35 висококачествени пластмасови куки.Лесно се отстранява и се монтира. ♥ 【Страхотна идея за подаръци】♥ Висящ органайзер за чалми на главата за новородено - идеалният подарък за рожден ден, детски подаръци, детски душ, Коледа, семейна снимка, почивка.За рожден ден, Подаръци за деца, Детски душ, Коледа, Семейна фотография, Празник. 3 броя са 35 пластмасови куки и да се настанят 35 завязок за коса.Това е един лесен вариант да се съхранява тук всички аксесоари за коса на вашето бебе.

R

Продукти в категория