.

.

Странична кутия за съхранение в Централната конзола DOflight за Tesla Model 3 Model Y Аксесоари за Tesla Model 3 Model Y Аксесоари, Калъф за мобилен телефон, Държач за Слънчеви очила, джо?

Странична кутия за съхранение в Централната конзола DOflight за Tesla Model 3 Model Y Аксесоари за Tesla Model 3 Model Y Аксесоари,

BGN 9.33
Продукти

【Индивидуален дизайн】 Нашия странична кутия за съхранение на Централната конзола е идеално за пътувания път!Той се вписва идеално в интериора на вашия Tesla Model 3 / Y, заема минимално място и помагайки ви да бъдете организираниТова е идеалното място за съхранение на малки предмети, като например смарт телефони, слънчеви очила, монети, запалки, цигари, червило, химикалки, ключове и кредитни карти.Благодарение на елегантния дизайн и удобство, съхранение, това е идеалният аксесоар за вашия Tesla Model 3 / Y, който ще направи вашето пътуване по-лесно и по-приятно. 【Лесна инсталация】 Този кутия за съхранение с 2 крепежни планки с куки и вериги в задната част, за лесно закрепване към всяка флокированной повърхността, като централната конзола или врата панел. (Моля, обърнете внимание при извличане на кутия за съхранение.Правете това бавно и равномерно, за да не се повредят тапицерията на автомобила. 【Дизайн с отворен покрив】 Нашият автомобилен кутия за съхранение е подобрен, сега той не покрива, която е създадена след задълбочено проучване на подобни продукти и всестранно проучване на пазара.Ние открихме, че капачката на нашия подобен продукт залепен към кутията и с течение на времето ще се счупи след определен период на употреба.Освен това, без капак, можете да съхранява предмети с по-голям размер. 【Висококачествени материали】 Този кутия за съхранение е изработен от висококачествен силиконов материал, което го прави здрав, без мирис, водоустойчиви и лесни за миене.Мек силикон не поцарапает си нещата и не ще издаде силен звук дори при движение по неравни пътища. 【Отлично обслужване на клиентите】-Ние предлагаме безплатна подмяна в рамките на 6 месеца и гаранция за качество.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или проблеми със странична кутия за съхранение в Централната конзола.

R

Продукти в категория