.

.

Qiocobo Двойна Антена Помещение за помещения HD 1080 P Умна WiFi Камера за Видеонаблюдение Домашна Сигурност за магазин за младите и възрастните Хора Домашно Куче, Котка Де?

Qiocobo Двойна Антена Помещение за помещения HD 1080 P Умна WiFi Камера за Видеонаблюдение Домашна Сигурност за магазин за младите

BGN 18.69
Продукти

✅ 【1080 P HD и завъртане на 355 градуса 】 Цялостен мониторинг без мъртвия ъгъл, ви позволява да видите вашия дом от пръв погледДизайн на двупосочен въртящи кардана, при преместване на екрана на екрана за мониторинг на мобилен телефон, фотоапарат завърта 355 градуса наляво и надясно на 90 градуса нагоре и надолу, наистина не чрез проследяване на мъртъв ъгъл.Двойна Дизайн на потока от видео HD, SD, както ви харесва. ✅ 【Връзка Wi-Fi и двойна антена】 Мощен Wi-Fi сигнал от ново поколение, сигнала е стабилен и не пада, оборудван с два висококачествени модулни антени, безжичен сигнал, по-силен и покриване на по-широк. Поддръжка на Wi-Fi, интернет точката за достъп (AP, мониторинг на мобилен телефон, без мрежа се предлага с точка за достъп до Wi-Fi интернет.При липса на безжична мрежа можете да свържете устройството към мобилен телефон, за да предоставят информация за AP за гледане на видео. ✅ 【2-лентов звук】Благодарение на технология за защита от шума и вградения микрофон и динамиката можете да гледате видео на живо, заедно с любимия човек или да се изплаши нарушители и да разговаря с посетителите в реално време, където и да се намирате. ✅ 【Детекция на движение, нощно виждане】 Камерата може автоматично да следи движещ се обект, тялото, домашни любимци и центриране на движещ се обект на камерата.Междувременно ви бъдат изпратени мигновени аларми приложения, за да постоянно да ви държа в течение на събитията.Този монитор на защитата, оборудван с функция за интелигентно следене на трафик.Оборудван с множество IR led 10шт, в най-непрогледния мрак на IR подсветката се включва автоматично и осигурява обхват за нощно виждане до 8-10 метра. ✅ 【Облачное хранилище за съхранение на TF картата】 Съответното устройство за съхранение Позволяват да не пропуснете чудесни моменти.В допълнение към наблюдението.Той също така поддържа карта памет с капацитет до 128 GB (не е включена В комплекта).Основната акаунт може да добавите няколко допълнителни сметки за гледане на видео, както и цялото семейство може да го добави.Система щепсела и да играе, подходяща за всички видове функции. ✅ 【1080 P HD и завъртане на 355 градуса 】 Цялостен мониторинг без мъртвия ъгъл, ви позволява да видите вашия дом от пръв поглед.Дизайн на двупосочен въртящи кардана, при преместване на екрана на екрана за мониторинг на мобилен телефон, фотоапарат завърта 355 градуса наляво и надясно на 90 градуса нагоре и надолу, наистина не чрез проследяване на мъртъв ъгъл.Двойна Дизайн на потока от видео HD, SD, както ви харесва. ✅ 【Връзка Wi-Fi и двойна антена】 Мощен Wi-Fi сигнал от ново поколение, сигнала е стабилен и не пада, оборудван с два висококачествени модулни антени, безжичен сигнал, по-силен и покриване на по-широк. Поддръжка на Wi-Fi, интернет точката за достъп (AP, мониторинг на мобилен телефон, без мрежа се предлага с точка за достъп до Wi-Fi интернет.При липса на безжична мрежа можете да свържете устройството към мобилен телефон, за да предоставят информация за AP за гледане на видео.

R

Продукти в категория