.

.

Многофункционална въже с найлон оплеткой за Бродерия, Превоз на товари, Каишка, Морски пехотинци, Къмпинг, Люлки (100 фута) (Черно-лилаво)

Многофункционална въже с найлон оплеткой за Бродерия, Превоз на товари, Каишка, Морски пехотинци, Къмпинг, Люлки (100 фута) (Черно-лилаво)

BGN 9.95
Продукти

НАДЕЖДНИ И МЕКИ МАТЕРИАЛИ? : Полиестерна нишка, изработена от найлон с мека на допир ядро от полистирол silk touch, заобиколен от тръстика, черупки, където всяка попеременная контур обрати в обратна посока, което осигурява меко и шелковистое докосване с висока здравина и добри характеристики за амортизацияКЛАСИЧЕСКИ ЦВЯТ? : Цветове на тези трайни плетени усукани въжета са представени в класически цветове, подходящи за различни поводи и лесно да ги вземете.Въжето е с леко блестящ дизайн, който е по-елегантен и привлекателен.ЗДРАВ И ЕЛАСТИЧЕН? : Той е много траен и мек на допир, не избледнява.Сейф за вграждане-пералня машина.Въже с дължина 32 метра и дължина от 7 мм и може да се завърже здраво, тя също е малко опъната и добре поддържа възли.Може да се прилага няколко пъти, като спалня, балкон, дейности на открито и т. НАСЛАДЕТЕ се на ЗАБАВНО със собствените си ръце? : използването им за производство на подарък за рожден Ден или Свети Валентин " ще бъде специален и значим.Можете да украсите вазата, да чанта със собствените си ръце и тъкани декоративни възли от тези въжета, с помощта на своя творчески потенциал, за да направи изискан подарък за своята любима.ДЕКОРАЦИЯ на ДОМА,? : Достатъчно дълго въже може да се използват за украса на маса, стол, възглавници, обвързване на пердета, закачане на банери, рамки за картини и т., което може да даде на вашия дом дизайнерски вид и привлечете вниманието на гостите.НАДЕЖДНИ И МЕКИ МАТЕРИАЛИ? : Полиестерна нишка, изработена от найлон с мека на допир ядро от полистирол silk touch, заобиколен от тръстика, черупки, където всяка попеременная контур обрати в обратна посока, което осигурява меко и шелковистое докосване с висока здравина и добри характеристики за амортизация.КЛАСИЧЕСКИ ЦВЯТ? : Цветове на тези трайни плетени усукани въжета са представени в класически цветове, подходящи за различни поводи и лесно да ги вземете.Въжето е с леко блестящ дизайн, който е по-елегантен и привлекателен.ЗДРАВ И ЕЛАСТИЧЕН? : Той е много траен и мек на допир, не избледнява.Сейф за вграждане-пералня машина.Въже с дължина 32 метра и дължина от 7 мм и може да се завърже здраво, тя също е малко опъната и добре поддържа възли.

R

Продукти в категория