.

.

Художествена печат на Плакати във фризьорски салон, Интериор в салона за красота, Женски модерен Декор на Спалнята в банята, Изкуството е на стената за коса, Интери?

Художествена печат на Плакати във фризьорски салон, Интериор в салона за красота, Женски модерен Декор на Спалнята в банята, Изкуството

BGN 8.78
Продукти

✬【Плакати за фризьорски салон, благородна представяне 】 Отпечатъци върху платно, стенни художествени плакати за фризьорски салон, стенен декор, плакат, монтиран на стената арт принт върху 100% абсолютно нов, висококачествен, издръжлив на употреба и водоустойчив за защита на околната средаМоля, избягвайте продължително излагане на пряка слънчева светлина и мазни петна. ✬【Декор на стените със снимки от фризьорски салон】-Този декор на стените със снимки от салона за красота на платно, подходящ за мъже, каубои, жени, спални за двойки, детска, дамска стая, апартамент, офис, игрална стая, стая за гости, кухня, трапезария, пералня, хотел, бар, кафене, ресторант, фитнес зала, общежитие, СПА център, детска стая, колекция от маси за вили, градина, тераса, идеи над диван и т., Лесно се вписва в начина на мебели за дома и осветява декора на дома стенописи. ✬【Интериор на салон за красота за дома Уникален подарък】- Декор на козметичен салон за домашни ястия - страхотна идея скъп подарък за член от семейството, приятелите, любимия, децата, подрастващите момчета, бизнес партньор или тези, които искат да светне една стая за рожден Ден, нов дом, Коледа, Нова година, семейно събиране, парти, Ден на бащата, Ден на майката, абитуриентски бал, парти и т. ✬【Интериор в салона за красота, женски модерен интериор за баня и спалня премиум качество】-Ние използваме технология за печат с висока разделителна способност giclée, за да добавите яркост, която не е толкова лесно выцветать или деформира. ✬ Стил на стоки : В нашия магазин представени отпечатъци върху платно в различни стилове, щампи за детска стая, щампи с цитати, щампи в скандинавски стил, рисунки на животните, пейзажное изкуство и т. ✬ Приемаме настройка : ние правим плакат на поръчка, можете да ни изпратите вашите снимки, за да направите плакат. ✬ Бърза доставка : този комплект отпечатъци идва директно от производителя, така че можете да ги получите най-бързо след пускането на поръчката. ✬ Уважаеми : ние много ценим вашия опит покупка, ако на нашия продукт някакви бръчки или други проблеми по време на транспортиране, моля, свържете се с нас на време, ние ще замени или ще ви възстановим парите и ще дадем задоволителен отговор.

R

Продукти в категория