.

.

Въведете Афроамериканский Стенен Арт, Вдъхновяващи Платно, в Изкуството на Черната Отношение, монтиран на стената Арт За Всекидневна, Спални, Баня, аксесоари за До?

Въведете Афроамериканский Стенен Арт, Вдъхновяващи Платно, в Изкуството на Черната Отношение, монтиран на стената Арт За Всекидневна,

BGN 12.99
Продукти

Отпечатано с използването на съвременни технологии за печатГалерия се върти около дървена дограма, изсушена в пещ.Водоустойчив безопасни мастило и боя без мирис, устойчиви на избледняване.Покритие предпазва от въздействието на ултравиолетови лъчи и прах.Всеки детайл е изготвен много внимателно. 【Размер стена на рисунката в рамка】 Размер на комплекта за стенен модел на платното : 12x16 инча (30х40 см * 2 бр.), тази стенни картина в дървена рамка, което елиминира необходимостта от закупуване на допълнителни рамка, вътре безплатни винтове и куки, можете да инсталирате директно върху стената, е много удобно. 【Вдъхновяващи стенно изкуство】 Стенно изкуство на африканска черна отношение на тема, отразяваща стремежа на африканския народ към свобода и мир, уникално декоративно съвременно неутрално стенно черно платно с обнадеждаващи думи за актуализиране на стила на дизайн. 【Стенен арт премиум качество】 Ние използваме висококачествено екологично чисто платно и най-добрите в бранша принтери за многослойни пръскане, по-дебели платно канава по-текстурирован и може да засили изразителността на цветове. водоустойчив и който предпазва от слънце, не променя цвета си и не избледнява. 【Перфектен черен декорация за стени на народите на света】 Изящни картини върху платно са идеални за всекидневна, спалня, детска стая, кухня, баня, офис, хотел, апартаменти и други за украса на стаята.Специална текстура, независимо от това, колко дълго виси на стената, не выцветет.Но това също допринася Уникално и Страхотно усещане в Цялото Преживяване. 【Най-добрият избор за подарък】 Африканска стенни живопис върху платно - добър избор и като подарък за вашия любим човек, семейство, съученици, приятели или колеги, тя също може да донесе страхотни идеи за вашето семейство, приятели и партньори на рождени дни, сватби, годишнини, празници, Свети Валентин, Коледа и нова година подаръци и т. 【Гаранция за качество и отлично обслужване на клиентите 】 Всички произведения на изкуството марка HYAKTAG се произвеждат в собствената си фабрика. моля, бъдете сигурни за закупуване.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем задоволително решение. 【Размер стена на рисунката в рамка】 Размер на комплекта за стенен модел на платното : 12x16 инча (30х40 см * 2 бр.), тази стенни картина в дървена рамка, което елиминира необходимостта от закупуване на допълнителни рамка, вътре безплатни винтове и куки, можете да инсталирате директно върху стената, е много удобно. 【Вдъхновяващи стенно изкуство】 Стенно изкуство на африканска черна отношение на тема, отразяваща стремежа на африканския народ към свобода и мир, уникално декоративно съвременно неутрално стенно черно платно с обнадеждаващи думи за актуализиране на стила на дизайн.

R

Продукти в категория