.

.

херметически Контейнер с обем 50 мл, Контейнер За Съхранение, с Чаша за Етерични Масла за Салон за Красота, Преносим Контейнер за Зареждане на салата от Неръждаема С?

херметически Контейнер с обем 50 мл, Контейнер За Съхранение, с Чаша за Етерични Масла за Салон за Красота, Преносим Контейнер

BGN 2.85
Продукти

Широка гама от приложения : Контейнер може да се използва за съхранение на конфитюр, салата, салати, сосове, подправки, сухи мезета, плодове и т, в зависимост от вашите различни нужди.За многократна употреба, екологично чисти, трайни, те могат да штабелировать за по-лесно съхранение и икономия на място в кухнята.Силиконовата капачка : мека и приятна за кожата, здрав херметичен, запазва вътрешното етерично масло плътно затворена, няма течове или разливи, лесно се отваря и затваря. може да се използва навсякъде, например, в кухнята, в училище, в офиса, на къмпинг, за спорт или други дейности на открито.Материал от неръждаема стомана : Контейнер за етерични масла е изработена от неръждаема стомана, издръжлив, безопасни за съдомиялна машина и хладилник, лесен за почистване, многократно и издръжлив.Контейнери за подправки от неръждаема стомана лесни за почистване в съдомиялна машина.Прекрасен подарък : фина работа, внимание към детайла, гладка повърхност, меките ъгли, не се надраскат кожата, идеален подарък за любим човек, майки, приятели и т. Метални съдове по-лесно стъклени и нечупливи.Портативен дизайн : Лек и малък размер, удобен за съхранение и переноске, лесно се побира в чанта, подходящи за дома, пикник и салон за красота.Удобен размер и лесно се открива. Широка гама от приложения : Контейнер може да се използва за съхранение на конфитюр, салата, салати, сосове, подправки, сухи мезета, плодове и т., че ще отговори на вашите различни нужди. Силиконовата капачка : мека и приятна за кожата, здрав херметичен, запазва вътрешното етерично масло плътно затворена, няма течове или разливи, лесно се отваря и затваря. Материал от неръждаема стомана : Контейнер за етерични масла е изработена от неръждаема стомана, здрав, сигурен в съдомиялна машина и хладилник, лесен за почистване, многократно и издръжлив. Прекрасен подарък : фина работа, внимание към детайла, гладка повърхност, мека мебел, не поцарапает кожата, идеален подарък за любим човек, майки, приятели и т. Портативен дизайн : лек и малък по размер, лесно да се съхранява и транспортира, може лесно да се постави в чанта, подходящи за дома, пикник и салон за красота.Параметри : Тип на продукта : Контейнер за етерични масла Материал : неръждаема стомана, силикон Капацитет : 50 мл Осъществяване Списък : 1 x капак 1 х чаша от неръждаема стомана.

R

Продукти в категория