.

.

Двойна Сърцето си за Любовта, Кубичен Цирконий, Малки Обеци-Халки от Сребро за Жени, Момичета, Хрящевые Малки Сладки Панделки с Фианитами, Хипоалергенни, за Чувстви?

Двойна Сърцето си за Любовта, Кубичен Цирконий, Малки Обеци-Халки от Сребро за Жени, Момичета, Хрящевые Малки Сладки Панделки с Фианитами,

BGN 5.49
Продукти

Пълномаслено сребро проба 925 с покритие от бяло злато 18 Карата, хипоалергичен, за чувствителни ухо, не съдържа никел и оловоУникални обици-халки с фианитами във формата на сърце-Размер 3 * 12 мм. Общото тегло на обици - 1 г. Обръчи с диаманти Huggie с малки шарнирными хрящами.Тази изящна обица от хрущял под формата на панделки ще се превърне в идеален подарък.И те винаги са идеални за всеки повод-подарък за рожден ден, подарък за Свети Валентин, годеж, обещание, сватба, годишнина, подаръци за жени, подаръци за мама, подаръци за тъща, подарък за жена, подарък за дъщеря си, подаръци за леля, подаръци за най-добър приятел, момичета, юноши, най-добрата ти приятелка или почти за всеки друг повод.Перфектен черен подарък кадифена торбичка за декорации, които ще бъдат изпратени заедно.Добри идеи за подарък за рожден ден, празник, специален повод, като Коледа, Ханука, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, подаръци за рожден ден за нея или шаферките!.Ако не сте напълно доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, гаранция за връщане на парите е 30 дни.

R

Продукти в категория