.

.

KIDYBELL 2 Комплекта Мраморни Керамични Бутилки за подправки, Керамични Сахарница с Капаци, Тави и супени Лъжици (Зелени)

KIDYBELL 2 Комплекта Мраморни Керамични Бутилки за подправки, Керамични Сахарница с Капаци, Тави и супени Лъжици (Зелени)

BGN 0.33
Продукти

【Комплект от 2】 - 2 керамични сахарницы от зелен мрамор (12 грама * 3), 2 дървени капаци, 2 дървени лъжички и дървен поднос 【Размер 】- Всяка мраморна керамични сахарница е с капацитет 12 унции (3,7 х 3,7 инча).Дървен поднос размер на 11,4 "*4". 【Керамични материали,】-Мрамор керамични сахарница е изработена от висококачествена керамика и естествен бамбуково дърво, здрав и дълъг живот. 【Приложение в няколко сцени】-Мрамор керамични сахарница е подходящ за всички видове сцени-семейство, хотел, кафене, партита, ресторанта е подходящ за съхранение на захар, черен пипер, сол, подправки, кафе, подправки и много други, той също така е подходящ като подарък за нов дом, за приятелите си. 【Забележка】-Тези мраморни керамични буркани за подправки са крехки продукт.Ние внимателно обработени опаковка, за да се намали максимално щети на продукта.Ако случайно са получили счупени продукт, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, и ние ще се постараем да ви върне парите или да ги разменят. 【Комплект от 2】 - 2 керамични сахарницы от зелен мрамор (12 грама * 3), 2 дървени капаци, 2 дървени лъжички и дървен поднос. 【Размер 】- Всяка мраморна керамични сахарница е с капацитет 12 унции (3,7 х 3,7 инча).Дървен поднос размер на 11,4 "*4". 【Керамични материали,】-Мрамор керамични сахарница е изработена от висококачествена керамика и естествен бамбуково дърво, здрав и дълъг живот. 【Приложение в няколко сцени】-Мрамор керамични сахарница е подходящ за всички видове сцени-семейство, хотел, кафене, партита, ресторанта е подходящ за съхранение на захар, черен пипер, сол, подправки, кафе, подправки и много други, той също така е подходящ като подарък за нов дом, за приятелите си. 【Забележка】-Тези мраморни керамични буркани за подправки са крехки продукт.Ние внимателно обработени опаковка, за да се намали максимално щети на продукта.Ако случайно са получили счупени продукт, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, и ние ще се постараем да ви върне парите или да ги разменят.Тази мраморна керамични банка - крехка продукт.Ние внимателно обработени опаковка, за да се намали максимално щети на продукта.Ако случайно са получили счупени продукт, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, и ние ще се постараем да ви върне парите или да ги разменят.

R

Продукти в категория