.

.

Въжета, Съвместими с каишка на Apple iWatch 38 мм 42 мм, 45 мм, Модерен, Цветен каишка Моранди с двустранен рисувани в стила на импресионизма, Силикон Взаимозаменяеми гривна ?

Въжета, Съвместими с каишка на Apple iWatch 38 мм 42 мм, 45 мм, Модерен, Цветен каишка Моранди с двустранен рисувани в стила

BGN 5.66
Продукти

Закопчалката на ключалката ✨【Съвместимост】 38 mm/40 mm/41 мм е подходящ за Apple Watch серия 7/6/5/4/3/2/1/SE. подходящ за китките от 5,12 инча до 7,48 инча.Лесно се регулира на дължина според размера на китките си. (Забележка : часове в комплекта не са включени. ✨【Двустранен дизайн на печатни】 Двупосочен печатни дизайн прави умен часовник е по-уникални.Контрастен цвят на Моранди е прост, свеж, стильен, лесно мач, той ще се прослави своя часовник и подчертават вашият уникален вкус. ✨ 【Отлично качество】 Тези въжета iwatch, съвместими с Apple watch изработени от висококачествен мек силикон и скрепителни елементи от неръждаема стомана 316, лесно сухи, ги правят по-дишаща и лесна за китките си. ✨【Лесна инсталация】Въжета са лесни за инсталиране и са снабдени с уши за часа, в двата края, които точно и сигурно са интерфейса на вашите часа.Лесно се инсталира или да се премахват и никога не пада. ✨【Няколко възможности】 : Можете да изберете от разнообразен дизайн, ви е удобно да се смесват и мач.Невероятен подарък за семейството, влюбени приятелите на Коледа, Нова година, рожден Ден, Женски ден, Ден на бащата, Ден на майката, Ден на Св.Закопчалката на ключалката. ✨【Съвместимост】 38 mm/40 mm/41 мм е подходящ за Apple Watch серия 7/6/5/4/3/2/1/SE. подходящ за китките от 5,12 инча до 7,48 инча.Лесно се регулира на дължина според размера на китките си. (Забележка : часове в комплекта не са включени. ✨【Двустранен дизайн на печатни】 Двупосочен печатни дизайн прави умен часовник е по-уникални.Контрастен цвят на Моранди е прост, свеж, стильен, лесно мач, той ще се прослави своя часовник и подчертават вашият уникален вкус. ✨ 【Отлично качество】 Тези въжета iwatch, съвместими с Apple watch изработени от висококачествен мек силикон и скрепителни елементи от неръждаема стомана 316, лесно сухи, ги правят по-дишаща и лесна за китките си. ✨【Лесна инсталация】Въжета са лесни за инсталиране и са снабдени с уши за часа, в двата края, които точно и сигурно са интерфейса на вашите часа.Лесно се инсталира или да се премахват и никога не пада. ✨【Няколко възможности】 : Можете да изберете от разнообразен дизайн, ви е удобно да се смесват и мач.Невероятен подарък за семейството, влюбени приятелите на Коледа, Нова година, рожден Ден, Женски ден, Ден на бащата, Ден на майката, Ден на Св.

R

Продукти в категория