.

.

yalinan Африканска Чанта за книги, Африканска чанта за книги, по-Голямата Голям Афроамериканская Чанта за Книги, Раница за Африкански Момичета, Подаръци за Дъщеря, Вну?

yalinan Африканска Чанта за книги, Африканска чанта за книги, по-Голямата Голям Афроамериканская Чанта за Книги, Раница за Африкански

BGN 0.33
Продукти

【Голям капацитет】 Размери : 12, "L * 6,7" W * 16" H Външни : 1 предни джоба с цип, 2 странични етажа джоба.Вътрешно отделение : 1 джоб с цип, 1 отделение за лаптоп.Този женски раница е достатъчно голям, за да побере 15-инчов лаптоп, книги, портфейл, бутилка, чадър и други стоки от първа необходимост, а също така се гарантира безопасността и организация на вашите вещи. 【Удобна и регулируема】 Ергономични дишаща раница е изработена от здрава полиестерна тъкан от вътрешната влагоустойчив найлон подплата, мек и лек. Колани регулируеми и подвижни, можете да регулирате тяхната дължина по ваш вкус. 【Здрав и функционален】 Чанта за книги African black момиче е различно удобна конструкция на облегалката с въздушния поток и дебела, но мека многопанельной вентилирани подплата, която осигурява подкрепа за гърба по време на движение.Дишащи и регулируеми презрамки натоварването от раменете.Можете да го използвате и като чанта за книги, раница за лаптоп, походный раница раница за пътуване и почивка. 【Многофункционален】 раница за момичета чудесно за всекидневния живот, е подходящ за лица над 5 години.Лека переноска и е идеално място за учене, работа, почивка за уикенда, пътуване, туризъм, къмпинг, колоездене и други дейности на открито. 【Бъдете сигурни за закупуване на】 Ние се стремим да предоставим на всеки клиент най-доброто предложение.По всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 【Голям капацитет】 Размери : 12, "L * 6,7" W * 16" H. Външни : 1 предни джоба с цип, 2 странични етажа джоба.Вътрешно отделение : 1 джоб с цип, 1 отделение за лаптоп.Този женски раница е достатъчно голям, за да побере 15-инчов лаптоп, книги, портфейл, бутилка, чадър и други стоки от първа необходимост, а също така се гарантира безопасността и организация на вашите вещи. 【Удобна и регулируема】 Ергономични дишаща раница е изработена от здрава полиестерна тъкан от вътрешната влагоустойчив найлон подплата, мек и лек. Колани регулируеми и подвижни, можете да регулирате тяхната дължина по ваш вкус. 【Здрав и функционален】 Чанта за книги African black момиче е различно удобна конструкция на облегалката с въздушния поток и дебела, но мека многопанельной вентилирани подплата, която осигурява подкрепа за гърба по време на движение.

R

Продукти в категория