.

.

Tofficu 16 бр. Метални Скоби за чипс, Скоби за кухненски пакети, Скоба, за да се торбички за чипс, Поставки за растения, Скоби За торбички за чипс, Тежкотоварни Скоба за оп?

Tofficu 16 бр. Метални Скоби за чипс, Скоби за кухненски пакети, Скоба, за да се торбички за чипс, Поставки за растения, Скоби За торбички

BGN 11.36
Продукти

Сверхпрочное свързващо вещество : в уплотнительном зажиме инсталира мощна пружина, която е по-твърда, по-големи и плътно да се затваря, ефективно отделяне на водна параПапка за файлове : Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Пластмасови скоби за чип : В уплътнителен скоба инсталира мощна пружина, която е по-издръжливи в сравнение и плътно се затваря, ефективно отделяне на прах от водна пара.Topfpflanzenständer : Metall Topf Pflanzständer Boden 3. 93 in Pflanzenstand 8. 65 Durchmesser für Blütenstopfstopfhalter Stützstange für Pflanzgefäße.Скоби за чипс от неръждаема стомана : Трайни хранителни скоби от неръждаема стомана, с подходящ размер за пакета, достатъчно налягане на система за задържане на опаковката затворена и запечатване на опаковката.Сверхпрочное свързващо вещество : в уплотнительном зажиме инсталира мощна пружина, която е по-твърда, по-големи и плътно да се затваря, ефективно отделяне на водна пара.Папка за файлове : Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Пластмасови скоби за чип : В уплътнителен скоба инсталира мощна пружина, която е по-издръжливи в сравнение и плътно се затваря, ефективно отделяне на прах от водна пара.Topfpflanzenständer : Metall Topf Pflanzständer Boden 3. 93 in Pflanzenstand 8. 65 Durchmesser für Blütenstopfstopfhalter Stützstange für Pflanzgefäße.Скоби за чипс от неръждаема стомана : Трайни хранителни скоби от неръждаема стомана, с подходящ размер за пакета, достатъчно налягане на система за задържане на опаковката затворена и запечатване на опаковката.Списък на пакетите, 16 x О клипове Характеристики - Размер : 7,6x6x3,5 см пластмасови скоби за чипове. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалните скоби за кухненски чанти. - Материал : Сверхпрочный скоба за хранителни пакети от неръждаема стомана.

R

Продукти в категория