.

.

Комплекти Delta за ремонт на предното стъкло, отверждающие раздели от смола, 100 бр. – Майлар използва процеса на втвърдяване под ултравиолетова радиация.

Комплекти Delta за ремонт на предното стъкло, отверждающие раздели от смола, 100 бр. – Майлар използва процеса на втвърдяване

BGN 0.33
Продукти

За многократна употреба прозрачни тръстика за покриване на смола, преди отверждением в UV лампаПри завършване на ремонта каменна трохи предното стъкло е необходим отверждающий език или отверждающая лента.Отверждающие разделите Delta Комплекти блокират постъпването на кислород от катран в процеса на втвърдяване под ултравиолетова радиация. 1,375 "x 1,375" x 0,008" (8 mils).Те могат да бъдат малки и прозрачни, но за многократна употреба отверждающие разделите изпълняват по-голяма работа.Ние и по-рано са получавали въпроси от клиенти за това, защо ги смола не отверждается.След като те разказаха ни за това как те прекарват в процес на ремонт на предното стъкло, стигнахме до заключението, че проблемът в някои случаи е липсата на отверждающей подложки – те не блокира достъпа на кислород до мястото на ремонта. това е така, защото смола е анаеробно състав, така че тя не ще отверждаться правилно в присъствието на въздух.Това е добре; в противен случай смола отвердела било направо от бутилката под въздействието на ултравиолетова радиация.Имаме и клиенти, които са съобщили, че смола отверждается наред, само за да открие, че те се използват сандвич-фолио или някакъв друг пластмасов материал, покрит с защита от uv материали.Добър за защита на хранителни продукти, но не толкова добър за втвърдяване на смолата.

R

Продукти в категория