.

.

Слушалки с костна проводимост swimaudio, Безжични Слушалки с костна проводимост Bluetooth, Спортен Слушалки с отворени уши, Защитени от изпотяване с микрофон за тичане, кар?

Слушалки с костна проводимост swimaudio, Безжични Слушалки с костна проводимост Bluetooth, Спортен Слушалки с отворени уши,

BGN 19.33
Продукти

【На иновативни безжични слушалки с костна проводимост】 – разумна алтернатива наушникам-вкладышам или накладным наушникам, технология на костна проводимост за предаване на звук на вашия слухов център през черепа, вместо на въздуха и максимална точност на възпроизвеждане на звукаОсигурява отличен звук чрез скулите, слушалки с костна проводимост осигурява повишен комфорт и яснота без ограничения звуци от външния свят. 【Разширени възможности за свързване Bluetooth Headphones5.0 】– Тези слушалки с отворени уши могат да се свързват към множество любимите си устройства, съвместими с Bluetooth, включително smart-часовници, ipad, Macbook, устройства i OS или Android, PC, преносими компютри и още много други. Разстояние на безжичната връзка от 35 фута осигурява високо качество на стереозвука и стабилна производителност. 【Удобен, лек дизайн】– Слушалки с костна проводимост с тегло само на 23 г и напълно затварящ Bluetooth-слушалки формат Open ear плътно към главата и, точно зад ушите, като създава по-удобна за кацане, която не ще се плъзне по време на дълги бягане или тренировка.Рамка от титанов кости лек и издръжлив + Гъвкав силикон за продължително носене без налягане. 【Висококачествен звук и микрофон + 6 часа автономна работа】 – Безжични слушалки за джогинг over ear притежават динамичен обхват и дълбоки бас, които осигуряват отлично качество на звука за всеки музикален жанр, и разполагат с вграден микрофон за разговори "свободни ръце".Bluetooth слушалки с костна проводимост оборудвани с акумулаторна батерия, която осигурява до шест часа непрекъснато използване, осигуряване на надеждно слушане и разговор у дома, на пътуванията, на тренировки и на път. 【Устойчивост на спортни слушалки с пот】 - Ниво на водоустойчивост слушалки a IPX6 предотвратява увреждане на вътрешната структура от пот, което ги прави идеален партньор за планинско колоездене, фитнес или джогинг. (Не е подходящ за плуване) Е подходящ за дълго носене избягвайте ушни черупки.това може да бъде върнат в рамките на шест месеца.Ако имате някакви въпроси или притеснения по отношение на тези слушалки с костна проводимост, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

R

Продукти в категория