.

.

10 Бр. Комплект Четки за грим, Комплект Четки за грим, Многофункционална Четка За грим, Найлонова Четка за Коса, Лице, Очи, Устни, Козметични средства (Roségold)

10 Бр. Комплект Четки за грим, Комплект Четки за грим, Многофункционална Четка За грим, Найлонова Четка за Коса, Лице, Очи, Устни, Козметични

BGN 3.33
Продукти

Влакнести вълна добре схваща захар, и тя става по-пухкава, не докосва лицето си, и тя се навива вкара пряжей, за да се предотврати увреждане на косатаЕкологично чиста галванична удебелена алуминиева тръба е по-трайни.Стилен външен вид добре обмислено и по-удобно. четки, всяка с различни функции, с много практични.Може да се използва за премахване на прах с нокти, а също и като инструмент за грим, като пискюл за руж.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Четка за грим Цвят : rose gold Материал : ABS, найлон Количество : 10 бр. Характеристики : Структурата на косъма, на допир е гладко, обема на косата наситен, прозрачни слоеве, а краищата на косата са меки и приятни Подходящ за : дома, маникюрного салон, салон за красота и т., Размер : Както е показано на снимките Осъществяване списък : 1 х четка за ронлива прах 1 х четка за руж 1 х четка за контур 1 х Четка за основите 1 х двустранен гребен за вежди 1 x малка четка за сенки за очи 1 х четка за сенки за очи, за нос 1 х четка за прах за вежди 1 x четка за устни 1 х голяма четка за сенки за очи .

R

Продукти в категория