.

.

Подложка за новородено е съвместим с RockaRoo и mamaRoo, Обръщане на подложка за новородени с поддръжка на главата и тялото, Дишаща мек памучен плат, Първокласно качество, ?

Подложка за новородено е съвместим с RockaRoo и mamaRoo, Обръщане на подложка за новородени с поддръжка на главата и тялото, Дишаща

BGN 13.33
Продукти

?【Мек на допир】Подложка за новородено е изработена от 100% плат premium-клас първи слой - полиестер, средният слой - памук, а трети слой - влагоотводящая окото Мек, удобен, мек и дишащ за люлка на детето. ☀️ 【Дръжте си люлеещ се стол в чиста】 Нашия подложка за новородено е съвместим с модели Rocka Roo Baby Балансьор и mama Roo Multi-Motion Baby Swing 4 M-005, 1026 и 1037 (не е съвместим с нови люлки mama Roo, издадени през юли 2022 г.Поръчайте имаме необходимата допълнителна подложка, за да си люлеещ се стол остава чиста, а вашето дете е удобно. ?【Универсален дизайн за всички сезони】 Нашия подложка за бебета има обръщане на дизайна с два различни светло модели.Изберете подходящата посока за вашето дете, въз основа на неговите предпочитания, така че той може да остане уютно и удобно през цялата година. ?【Осигурява подкрепа】 Тази мека подложка има контура форма и е разработен, за да осигури поддръжка на главата, врата и тялото на вашето дете, когато той се радва уютни люлки.Те като допълнителен комфорт, а вие ще се радвате на спокойствие, знаейки, че те са в безопасност. ⏱【Лесна за почистване и поддръжка на】 Спестете време благодарение на нашите детски вкладышам mamaroo, които могат да се перат в машина.Те могат да се изсушават в перална машина при ниска температура, без да наранява и не губи цвета, така че да можете да прекарва повече време с детето си и по-малко време за измиване. ?【Сертифициран безопасен и нетоксичен】 Целия текстил, използван в нашите вкладышах за бебета, сертифицирани от OEKO-TEX по стандарт STANDART 100, така че можете да сте сигурни, че детето ви е в безопасност.Ако по някаква причина не сте доволни от своите подложка за новородени Mamaroo, моля, свържете се с нас, ние ще го оправим. ?【Мек на допир】Подложка за новородено е изработена от 100% плат premium-клас първи слой - полиестер, средният слой - памук, а трети слой - влагоотводящая окото. Мек, удобен, мек и дишащ за люлка на детето. ☀️ 【Дръжте си люлеещ се стол в чиста】 Нашия подложка за новородено е съвместим с модели Rocka Roo Baby Балансьор и mama Roo Multi-Motion Baby Swing 4 M-005, 1026 и 1037 (не е съвместим с нови люлки mama Roo, издадени през юли 2022 г.Поръчайте имаме необходимата допълнителна подложка, за да си люлеещ се стол остава чиста, а вашето дете е удобно. ?【Универсален дизайн за всички сезони】 Нашия подложка за бебета има обръщане на дизайна с два различни светло модели.

R

Продукти в категория