.

.

XIYUNTE Гирлянди от тиквени фенери на Хелоуин - 10 led прожектори Направи си сам, гирлянди от тиква за Хелоуин, захранва от USB или батерия, гирлянди от Тиква за вътрешни /въ?

XIYUNTE Гирлянди от тиквени фенери на Хелоуин - 10 led прожектори Направи си сам, гирлянди от тиква за Хелоуин, захранва от USB или батерия,

BGN 3.33
Продукти

?【Идеалното допълнение за Хелоуин】Сладък гирлянди от тиквени фенери на Хелоуин с ярък смайликом придават невероятна атмосфера на декора у дома, тематичен вечеринкам на Хелоуин, карнавалу, маскараду и така нататък ?【Интересен дизайн със собствените си ръце】 за Да се предотврати увреждане на гирлянди с тыквенными фенери 10шт в процеса на транспортиране, трябва да ги заедно със своите семейства или приятели (обърнете се към описанието на продукта или видео за монтаж).Това е много просто и може да се насладите на това запомнящо се време, проведени заедно!. ?【Захранва от USB или батерия】Гирляндные фенери за Хелоуин се хранят от 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени) или USB-адаптер (можете да ги свържете към адаптер, лаптоп, блок захранване или всяко устройство с USB порт). ?【Многократна употреба празнична украса】 струнни фенери от тиква за Хелоуин, изработени от висококачествен полиестер и пластмаса, които са подлежат на повторна употреба и безопасни.Подарък за Хелоуин, тиквен фенер фея светлини, може да поднесе на вашите семейства голяма изненада!. ?【На разположение за различни места】 Фенери от тиква за Хелоуин са идеални за декорация на двор, вътрешен двор, тераси, прозорци, камина, спалня, хол, отвътре и отвън.Необходимо украса за Хелоуин!. ?【Ниска консумация на електроенергия и сигурността на】 Фенери за Хелоуин работят от батерия или USB-адаптер.Светлини от orange тиква за Хелоуин консумират по-малко електроенергия и се изключват риска от прегряване. ?【Послепродажная гаранция】 На всички ваши въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа.Ако по време на инсталацията подарък тиквени фенери на Хелоуин че нещо не е така, просто се свържете с нас по всяко време. ?【Идеалното допълнение за Хелоуин】Сладък гирлянди от тиквени фенери на Хелоуин с ярък смайликом придават невероятна атмосфера на декора у дома, тематичен вечеринкам на Хелоуин, карнавалу, маскараду и така нататък. ?【Интересен дизайн със собствените си ръце】 за Да се предотврати увреждане на гирлянди с тыквенными фенери 10шт в процеса на транспортиране, трябва да ги заедно със своите семейства или приятели (обърнете се към описанието на продукта или видео за монтаж).Това е много просто и може да се насладите на това запомнящо се време, проведени заедно!. ?【Захранва от USB или батерия】Гирляндные фенери за Хелоуин се хранят от 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени) или USB-адаптер (можете да ги свържете към адаптер, лаптоп, блок захранване или всяко устройство с USB порт).

R

Продукти в категория