.

.

NVLEPTAP 12 Цвята Лилава Лъскава Розова, Бяла Палитра Сенки за очи, Высокопигментированная Мерцающая Розова Палитра Сенки за очи, пудра на Прах, Устойчиви Водоустойчив ?

NVLEPTAP 12 Цвята Лилава Лъскава Розова, Бяла Палитра Сенки за очи, Высокопигментированная Мерцающая Розова Палитра Сенки за

BGN 3.72
Продукти

【12-цветна палитра сенки за очи с пайети】12-цветна палитра сенки за очи включва 7 блестящо, 3 тъпа и 2 проблясващи метални нюансиВсяка палитра вдъхновена от различни нюанси за създаване на смели, ярки, бляскави образи за очите. 【Калена водоустойчив】 Палитра сенки за очи с пайети притежава функция за дълготрайна водоустойчива и устойчива компактна пудра за сенки с пайети запазва грим на очите красиви през целия ден, което ви гарантира комфортна грим и блестящ грим на очите. 【Лесно се нанася】 Блестящи сенки за очи лесно се нанася и лесно растушевываются, мека и гладка компактна пудра за сенки здраво прилепнала към очите си, не се притеснявайте за това, че тя беля. 【Широко се използва】 Цветна палитра сенки за очи е подходящ не само за нанасяне на сенки за очи, но също така може да се използва за лицето, тялото, ръцете и ноктите.Различни сенки за очи отговарят на вашите различни стилове на грим, много подходящи за опушен грим на очите, ежедневен грим, грим за партита и клас грим на очите. 【Идеален подарък】 Нашата лилава палитра сенки за очи са подходящи по размер, за да се побере в чантата, джоба или багажа за удобство за носене.Перфектен подарък за вашия любим човек, семейство и приятели на свети Валентин, рожден ден, Коледа и други празници!.

R

Продукти в категория