.

.

Карта Micro SD с капацитет 512 GB с Адаптер и Високоскоростна Карта памет от клас 10, за смартфони, Видеорегистраторов, таблети и Търтеи microSD карта (512 GB)

Карта Micro SD с капацитет 512 GB с Адаптер и Високоскоростна Карта памет от клас 10, за смартфони, Видеорегистраторов, таблети

BGN 1.00
Продукти

【С адаптер за SD-карта】Тази карта micro SD с капацитет 512 GB се предлага с адаптер за SD карта, можете да поставите карта micro SD адаптер, а след това да го използвате във всеки интерфейс на SD-карта 【Стабилни и никога не теряющиеся данни】 SD карта с капацитет 512 GB изработени от висококачествени чипове, осигуряващи надеждна производителност, което го прави идеален за приложения с интензивна запис и осигурява ясен запис в HD формат, без пропуснати кадри. 【Защита】 За да се гарантира най-добрата производителност и стабилност карта памет NUILAKS SD Карта обем 512 GB камера е тествана и може да издържа на екстремни условия.Те са устойчиви на високи температури, водоустойчив, ударопрочны, пропускат рентгенови лъчи и антистатичны. 【Висока скорост и по-голям капацитет】 SD-карта 512 GB на бърза скорост, можете да я разглеждате и споделяте незабавно, за него достатъчно място за съхранение на хиляди снимки и часа видео във формат Full HD, което ви освобождава от притеснения за недостиг на място за съхранение. 【Гаранция 2 години】 на Удовлетвореността на клиентите - най-голямата мотивация за постигане на по-високо качество.Ние винаги се стремим да предоставим на нашите ценни клиенти най-добрите продукти и услуги.Защита : Водоустойчива температурна устойчивост, устойчивост на удар, защита от рентгенови лъчи-Полезни съвети : 1. Картата с памет е от клас 10 и използва технология за UHS-1, за да се постигне скорост на трансфер на данни до 80 MB / S. Бързо заснемане, възпроизвеждане и предаване на качени файлове, включително резолюция 1080p full-HD. Скоростта на работа на карти памет, силно зависи от устройства, четец за карти, адаптер, USB-порт и т. Устройството е с ниско качество 100% ще намали скоростта на картата. Нашият магазин предлага на 100% истинска картата с памет с гаранция 2 години.

R

Продукти в категория