.

.

Калъф за обектив Камуфляжный Неопреновый Защитен калъф за обектив Tamron SP 70-300 mm f/ 4-5.6 Di VC, дигитален Камуфлаж (lct70300vdc)

Калъф за обектив Камуфляжный Неопреновый Защитен калъф за обектив Tamron SP 70-300 mm f/ 4-5.6 Di VC, дигитален Камуфлаж (lct70300vdc)

BGN 0.33
Продукти

Защита от удари, убождания, чакъла и на такива елементи като вода, пясък, прах и т Камуфляжные модели помагат да се скрие, чрез промяна на формата на лещи.Неопренови действа като термична бариера, който предпазва ръцете от горещина и студ.Фишове, Както ръкав.Произведено в САЩ.Линзовое покритие.Защита от удари, убождания, чакъла и на такива елементи като вода, пясък, прах и т. Камуфляжные модели помагат да се скрие, чрез промяна на формата на лещи.Неопренови действа като термична бариера, който предпазва ръцете от горещина и студ.Фишове, Както ръкав.Произведено в САЩ.Линзовое покритие.Калъф за обектив Tamron SP 70-300 mm f /4-5. 6 Di VC Калъф за един обектив за телефотография Tamron SP 70-300 mm f / 4-5. 6 Di VC предоставя на вашето ценен оборудване известна защита от драскотини и удари, при запазване на неговата стойност при препродажба.Това също помага за промяна на формата на лещата, което го прави по-малко видими за дивата природа.Обектив Tamron 70-300 mm f/4-5. 6 Di VC оборудван с прозрачни пластмасови прозорци над мащаба на разстоянията и елементи за управление на VC / AF.

R

Продукти в категория