.

.

ROYAL IRIS 2 Двойки от Хидратиращи Маски за Крака за Сухи и Напукани стоп, Маска за Крака, Овлажняващи Чорапи за Овлажняване на Сухи Крака, Подаръци за жени и мъже (Авокад?

ROYAL IRIS 2 Двойки от Хидратиращи Маски за Крака за Сухи и Напукани стоп, Маска за Крака, Овлажняващи Чорапи за Овлажняване на Сухи Крака,

BGN 0.33
Продукти

【Маска за крака под формата на чорап】 Нашата маска за крака тайна на краката като чорап, което позволява на стъпалата да пия эссенцию от всички страни, за да се хидратират 【Идеален подарък】 Нашата хидратиращ маска за крака в чорапи позволява на краката да се чувстват спокойни, когато я носите, и е идеален подарък за жени и мъже на празници, Свети Валентин, Женски ден, Ден на майката или на рождени дни. 【Лесна употреба】 Маска за краката е изключително лесен за използване.Започнете с чисто изтривалка, нанесете нашите чорапи-маска за крака на чисти и сухи крака, ги пломбират. Махнете хидратираща маска-пилинг за крака и след 20-30 минути и измийте краката си. 【Хидратиращ маска за крака】 Нашите чорапи-маска за крака moisturizing foot mask ще ви помогнат омекотява сухи, напукани петите и брутални стъпалата, увлажнят си крака, ще ги направи по-гладка. 【Гаранция за обслужване на】Ако имате някакви проблеми или въпроси относно нашата увлажняющей маска за краката, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип и ние ще ви изпратим замяна увлажняющей маска за крака или ще възстановим парите си в пълен размер.

R

Продукти в категория