.

.

ПРЕНОСИМИ Аксесоари за къмпинг, Принадлежности за къмпинг, Принадлежности за къмпинг, 30 бр, куки, изкуствена кожа, куки за походного палто, една Кука за палатки, Кук?

ПРЕНОСИМИ Аксесоари за къмпинг, Принадлежности за къмпинг, Принадлежности за къмпинг, 30 бр, куки, изкуствена кожа, куки за походного

BGN 0.67
Продукти

Кука за КОЖА каишка-ултра силна полиуретанова каишка със здрави шевове достатъчно за висящи осветителни тела, кухненски съдове, чанти и т клечки за дрехи за лагер дрехи - това може да бъде практичен подарък за вашите приятели, които обичат почивка сред природата, и те ще бъдат много щастливи.КУКИ ЗА ОГРАДА - Това великолепно изпълнение и практична кука за къмпинг винаги е предоставена от нас.КУКИ за палатки - идеален за къмпинг, на открито, закачане на вашите вещи и даване на пространството чистота, за всичко може да е лесно да се намери.Куки за палатки - тези куки са особено подходящи за нощуване на открито, на пикник, барбекю, риболов, туризъм и т. Предпоставка включва 30 x куки Характеристики Материал : PU, ABS-ултра силна каишка от изкуствена кожа със здрави шевове достатъчно за висящи осветителни тела, съдове за готвене, чанти и т. - Тези куки са особено подходящи за нощуване на открито, на пикник, барбекю, риболов, разходки и т. - Цвят : черен, кафе - Идеалният подарък за вашите приятели или семейство, които отиват на поход, преподнесите им малка изненада. - Функционален кука осигурява безопасно съхранение за къмпинг, ще имате удобно място за захващане на вашите маршируват принадлежности.39 инча -Качеството на изработка на този изделия безупречно, и ще имате добър опит от използването му.Информация за продукти Широко се използва.Може да се използва за висящи фенери, осветителни тела, палаткови лампи, дрехи, чанти и така нататък.Многофункционална кука осигурява огромно удобство, преносим и практичен, много подходящ за къмпинг.Лека по тегло, удобна за переноске, много практичен държач на куката за активна почивка.

R

Продукти в категория