.

.

KESYOO 10 бр. Метална Поставка за Шапки, Настолен Органайзер за Манекен, Полк, Капак за Маса, Картонени части за Шапки, части за Шапки, с Пластмасова Поставка за Шапки, По?

KESYOO 10 бр. Метална Поставка за Шапки, Настолен Органайзер за Манекен, Полк, Капак за Маса, Картонени части за Шапки, части

BGN 3.33
Продукти

PVC ДЪРЖАЧ за шапки за пътуване - Държачи за кепок изработени от превъзходни материали и са с високо качество.Части за шапки с выступом - Тези полезни поставки за шапки, подходящи за демонстрации и съхранение на вашата бейзболна шапка.Носилка за шапки - Професионално направени, със здрава консистенция, тези поставки за шапки могат да ви направи една добра услуга.Пластмасова поставка за шапки - пластмасов материал, лек, компактен, лесен за инсталиране и се движи.Шейпър бейзболни шапки-произведен от висококачествен PVC пластмаса, е трайна употреба.Пратката включва 10 от титулярите за шапки Характеристики -Забележка : обиколката на главата е 57 см, части за шапки. - Цвят : бял закачалка-органайзер за шапки. - Размер : около 24,00 X16,00 X12,00 см. / 9,43 X6,29 X4,72 инча Пластмасови поставки за шапки. -Материал : настолна поставка за шапки от PVC. - Пластмасов материал, лек и компактен, лесно се поставят и да се премести в машина за шапки. - Професионално направени, със здрава консистенция, тези поставки за шапки могат да ви послужат и като притежател за шапки на пътуване. - Тези полезни поставки за шапки, подходящи за демонстрации и съхранение на пластмасови притежателите на бейзболни шапки. - Тези практични поставки за шапки могат да поддържат бейзболна шапка, като го поддържа перфектна форма картонными вложки за шапки. -Изработен от PVC пластмаса, може да бъде продължителен използва манекеном.Описание на продукта стойка за шапки от PVC Сте загрижени за това, че вашите шапки губят формата си, когато вие отидете на екскурзия?Ако отговорът е да, тогава вие можете да погледнете на тези практични поставки за шапки. държач за носилка за шапки Той е лек и няма да бъде значително теглото на багажа си.Държач за кепок е Изработен от висококачествена пластмаса и е трайна употреба.

R

Продукти в категория