.

.

DOITOOL Велосипед с монтиран на стената Рафтове За Съхранение на Червени Велосипедни Куки Тежки Куки За Съхранение на Програма За Съхраняване на Стенен Набор от Куки ?

DOITOOL Велосипед с монтиран на стената Рафтове За Съхранение на Червени Велосипедни Куки Тежки Куки За Съхранение на Програма За

BGN 1.00
Продукти

90% памук / 10% вискоза Вертикална стойка за велосипед ви позволява да се пести място.използва се за окачване на велосипеди, електрически съоръжения, мебели, инструменти и т. Лесен за инсталиране.При използване на нашите стена планини за наем се уверете, че те са инсталирани на висок ток или дървена стена, за да куката остава трайна.С помощта на куки и болтове на куката може да бъде сигурно прикрутить към стената, а на мотори не спадне при използване.Колоездене куки са подходящи за всички видове велосипеди, включително пътни, планински, хибридни, BMX, ски, триалы, мотори за фитнес и детски.Изработени от тежка рамка от стомана с мек нескользящим покритие, куки са по-големи и по-твърда други.Описание на Този предмет е изработен от висококачествен материал за трайност и употреба.С помощта на куки и болтове могат да бъдат надеждно привинтить кука на стената и да мотори от падане при използване.Вертикална инсталация на притежателя на велосипед спестява място.използва се за окачване на мотора, силово оборудване, мебели, инструменти и т. идеален за повечето велосипеди.Характеристики - Цвят : червен. - Материал : метал. - Размер : 14,00 X6,60 X0,60 см / 5,50 X2,59 X0,24 инча. - Изработени от тежка рамка от стомана с нескользящим покритие, куки са по-големи и по-твърда други. - С помощта на куки и болтове могат да бъдат надеждно прикрутить кука на стената и да мотори от падане при използване. - Спестете място. Вертикална инсталация на притежателя на велосипед спестява място.за окачване на велосипеди, електрически съоръжения, мебели, инструменти и т.При използване на нашите стена планини за наем се уверете, че те са инсталирани на висок ток или дървена стена, за да куката остава трайна. - Велосипедни куки са подходящи за всички видове велосипеди, включително пътни, планински, хибридни, BMX, ски, триалы, фитнес и детски велосипеди.- Размер : 14 X6,6 виж Предпоставка включва 4 х куки и 4 х болтове.

R

Продукти в категория