.

.

Държач за душ Villsure, Рафт за душата Вътре с 10 Куки, Лигав Органайзер за Баня, Висящ, Без пробиване, Душ-Шкафове от Неръждаема Стомана, Рафтове за кухня, апартаменти в о?

Държач за душ Villsure, Рафт за душата Вътре с 10 Куки, Лигав Органайзер за Баня, Висящ, Без пробиване, Душ-Шкафове от Неръждаема Стомана,

BGN 3.33
Продукти

Повърхността на стенатаЭкранированная повърхност.Антикоррозийный и антикоррозийный.Полиращ химически слой.Висока герметизирующий слой.Последният слой за печене. ?【комплект от 5 опаковки на каботажните за душата】 Набор от полици за баня Villsure включва 3 поставка за душ, 1 извити държач за сапун, 1 държач за четка за зъби.Той е достатъчно голям, за да побере всичките ви принадлежности за баня.Ефективно да използвате вашето пространство с добър ред!. ?【Ви служи стабилно и надеждно】 Органайзер за душ с трайно лепило осигурява отлична носещата способност.Е изпробван, че той може да побере до 40 килограма.В комбинация с изключителната дълбочина гарантира, че вашите предмети няма да падне.Благодарение на облицовки от неръждаема стомана и водонепроницаемому корицата тя не ръждясва, дори и във влажна среда. ?【Без пробиване и монтаж на минута】 Подвесная полк за баня Villsure работи с лепило.Той е лесен за монтаж без никакви инструменти и не се увреждат вашите стени.Ако искате да преместите душ кабина, просто загрейте лепила сешоар 3-5 минути, и следа няма да остане. ?【Широк кръг от сценарии за използване на】 Душ рафтове Villsure може да се инсталира както в кухнята, така и в баните си с помощта на гладки плочки, мрамор, закалено стъкло, дървени стени и твърди метали.Можете да комбинирате 5 рафтове или да ги използвате поотделно в това положение, което им е най-подходящ. ?【Индивидуален дизайн】 5 рафтове с различни размери за различни предмети : голяма баня, полици за душ гел, шампоан и козметични принадлежности; Средна душ рафт за допълнителни продукти, бутилирана; Малка баня с душ полк за заколок, хавлии и други дреболии.Освен това, има 2 рафта за четка за зъби и сапун съответно.По ръба на рафтове разположени на 10 куки за окачване на кърпи, топки за душата, за зъби и самобръсначки и т. ?【набор от каботажните за душ от 5 опаковки】 В набор от полици за баня Villsure включва 3 поставка за душ, 1 извити държач за сапун, 1 държач за четка за зъби.Той е достатъчно голям, за да побере всичките ви принадлежности за баня.Ефективно да използвате вашето пространство с добър ред!. ?【Ви служи стабилно и надеждно】 Органайзер за душ с трайно лепило осигурява отлична носещата способност.Е изпробван, че той може да побере до 40 килограма.В комбинация с изключителната дълбочина гарантира, че вашите предмети няма да падне.Благодарение на облицовки от неръждаема стомана и водонепроницаемому корицата тя не ръждясва, дори и във влажна среда. ?【Без пробиване и монтаж на минута】 Подвесная полк за баня Villsure работи с лепило.Той е лесен за монтаж без никакви инструменти и не се увреждат вашите стени.Ако искате да преместите душ кабина, просто загрейте лепила сешоар 3-5 минути, и следа няма да остане. ?【Широк кръг от сценарии за използване на】 Душ рафтове Villsure може да се инсталира както в кухнята, така и в баните си с помощта на гладки плочки, мрамор, закалено стъкло, дървени стени и твърди метали.

R

Продукти в категория