.

.

Контейнер за закуски Cabilock, Дървени Подарък Кутия, Калъф за Бижута: 2 бр., Непълни Дървени Кутии За Съхранение с Плъзгащи се Капаци, Организаторите за Ръчно изработен?

Контейнер за закуски Cabilock, Дървени Подарък Кутия, Калъф за Бижута: 2 бр., Непълни Дървени Кутии За Съхранение с Плъзгащи се Капаци,

BGN 2.33
Продукти

Изработен е от висококачествен дървен материал, здрав за по-дълга употребаШийн finish ръчно и изящна изработка изработка ги прави фини и гладки. сундучок на паметта.Кутия за съхранение с капак предпазват вашите вещи от прах и ще бъдат чисти. дървена кутия за вино.Подходящ за домашно съхранение на козметика, бижута, бонбони, мобилни телефони и така нататък. декоративна кутия.Дървени кутии са идеални за официално парти, сватба, рожден ден, да създаде весела атмосфера за вашите приятели и семейство.дървена ковчег за дрънкулки.Изработен е от висококачествен дървен материал, здрав за по-дълга употреба.Шийн finish ръчно и изящна изработка изработка ги прави фини и гладки. сундучок на паметта.Кутия за съхранение с капак предпазват вашите вещи от прах и ще бъдат чисти. дървена кутия за вино.Подходящ за домашно съхранение на козметика, бижута, бонбони, мобилни телефони и така нататък. декоративна кутия.Дървени кутии са идеални за официално парти, сватба, рожден ден, да създаде весела атмосфера за вашите приятели и семейство.дървена ковчег за дрънкулки.Описание на Тези елементи представляват кутии за съхранение на домашна употреба, а също са подходящи за партита, за съхранение на магазина или подарък кутии за опаковане.Резервоарът е разумна, а дизайнът е прост и класически.Може да се използва като практично кутия за съхранение, така и в качеството си на изящни декорации.На техните умения и забележителна производителност ще могат да създадат за вас едно дълбоко впечатление.Характеристики Материал : дърво;- Размер : 20 X10 X10 см; Осъществяване включва 2 x кутии за съхранение.

R

Продукти в категория