.

.

3 Бр 4,33 Инчови Цветни Големи Щипки за Коса с Нокти, Сладко Fluffy Плюшено Мече, Шнола за коса, Скоба за Челюстите, за Жени и Момичета, Щипки за коса с Половини, Греда за Гъ?

3 Бр 4,33 Инчови Цветни Големи Щипки за Коса с Нокти, Сладко Fluffy Плюшено Мече, Шнола за коса, Скоба за Челюстите, за Жени

BGN 2.67
Продукти

?【Големи плюшени скоби за нокти】 : плюшени скоби за нокти за коса с размер 4,33 * 2,56 инча (11 * 6,5 cm) за жените-момичетаИмаме 3 цвята, включително и розово, кафе и бяло.Те са добри за всички.Красиви фиби за коса claw могат да се справят с гъсти, тънки, къдрава или права коса, подходящи за повечето жени и момичета.Ако имате по-гъста коса, се препоръчва да ги връзвам наполовина. ?【Фиби за коса с мил плюшено мече】 : нокът за коса е украсена с мека пухкава плюшено мече, а вътрешната част е направена от актуализирания акрил.Големи щипки за коса имат траен прихващане, се придържат към косата, но им е трудно да се измъкне и не се повреди. Фиби-нокти за гъста коса трайни, те могат да се перат, те са трайни и тяхното не е лесно да се прекъсне. ?【Широко използвани големи щипки за гъста коса】 : Женски щипки за коса-нокти - най-добрият избор за ежедневния грим, душ, спортни, танцови партита, партита, пазаруване, срещи, пътуване, работа, кухня и други прически, което ви позволява лесно да създадете стилни и изискани прически в тон на вашето роклята. ?【Чудесен подарък и оборудване】 : Големи щипки за коса са подходящи дами и момичета от всички възрасти.Скоби за челюстите могат да бъдат подарък за вашите приятели, колеги, жена си, майки, или много други.Носенето на тези женски заколок-ноктите в стил kawai всеки ден ще им донесе повече щастие и привлекателност.В комплекта са включени 3 големи щипки за коса-нокът за коса. ?【Приятелско обслужване на клиенти】 : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ще получите търпение, можете да получите отговор в рамките на 24 часа.Популярността на Сладки 3 бр 4,33 цолови големи щипки за коса с нокът, fluffy плюшено мече, шнола за коса, скоба за челюстите за жени и момичета, ??Характеристика : Размер : голям * Цвят : бял/кафе/розов * Материал : висококачествена акрилна и кадифе плат * Дизайн : Бижу с хубави пухкави плюшено мече ??Описание : * В комплекта са включени 3 различни цветове, големи скоби за нокти с плюшено мече. * Тези елегантни нокти за коса 3 бр. различни цветове могат да се използват в различни случаи, те напълно ще подчертае вашата красота на партита, сватбени дрехи, абитуриентски вечери, в ежедневието, на работа, в училище, на почивка и т.

R

Продукти в категория