.

.

ЩАСТЛИВА нова година пакет от 10 временни татуировки | Нова година 2023 | премия водоустойчив празнични декорации от фолио Флаш Татуировки, Подаръци за партита на 2023 г?

ЩАСТЛИВА нова година пакет от 10 временни татуировки | Нова година 2023 | премия водоустойчив празнични декорации от фолио

BGN 4.82
Продукти

⚡️ Комплект от 10 метални временни татуировки в навечерието на Нова 2023 година ⚡️ Е изработен от неръждаема метално фолио, цветни мастила на растителна основа и веганского лепило. ⚡️ Пази 2-6 дни при правилната грижа и стайлинг. ⚡️ Идеална украса за коледните събития. ⚡️ Комплект от 10 метални временни татуировки в навечерието на Нова 2023 година. ⚡️ Е изработен от неръждаема метално фолио, цветни мастила на растителна основа и веганского лепило. ⚡️ Пази 2-6 дни при правилната грижа и стайлинг. ⚡️ Идеална украса за коледните събития.Тези флаш-татуировки готови за парти!Празнувайте стилно с набор от tattoo "честита НОВА ГОДИНА", който е идеално място за празнуване на Нова година 2023, събития и много други! (1) определени от 10 временни татуировки * Индивидуална отпечатване на карта с размери 1,5 х 1,5 инча, изработен от висококачествена метално фолио, цветни мастила на растителна основа и веганского лепило, предварително нарязан за бързо нанасяне на дейности, продължава 2-6 дни при подходящи грижи и поставянето на Прости инструкции за нанасяне и отстраняване на гърба на всяка карта с татуировки Нетоксичен и безопасен за всички възрасти, но не се препоръчва на деца под 3 години.Опаковани в плик метален калъф с 2 безплатни, кърпички за премахване на блясък * При избора обърнете внимание, че количеството, посочено в 10 отделни групи. Пример : Избор '2' означава, че вие получавате 2 комплекта от по 10 татуировки, общо 20 татуировки.Не забравяйте да Bye Bye, бебешко олио . В миг на око променете външния си вид с помощта на хартиени кърпички за премахване на татуировки Flash Off.За поръчки на едро, моля свържете се с [email protected] с посочване на името на продукта, количество на поръчката и информация за събитието за получаване на ценови оферти.

R

Продукти в категория